Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Ocak 2019 #11 Kendilerinden bir harddisk aldım ve sesli olduğu için iade ettim. Kabul ettiler ve paramı da yolladılar. Güvenilirdir, tavsiye ederim.
Kendilerinden bir harddisk aldım ve sesli olduğu için iade ettim. Kabul ettiler ve paramı da yolladılar. Güvenilirdir, tavsiye ederim.
B brnsn Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 28 23 Nisan 2020 #12 monitör alınır mı sizce iade de sorun çıkarıyorlar mı yüksek meblağlı ürünlerde, aşağıdaki ürün indirime gireli bir kaç saat oldu stokta kalan son ürün yazmışlar. açık kutu vs olabilir mi LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
monitör alınır mı sizce iade de sorun çıkarıyorlar mı yüksek meblağlı ürünlerde, aşağıdaki ürün indirime gireli bir kaç saat oldu stokta kalan son ürün yazmışlar. açık kutu vs olabilir mi LG 27GL850-B 27" 1ms 144Hz HDMI DP Nano IPS UltraGear QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com