İncehesap.com Güvenilir midir?

SSD yi samsung 870 evo alabilirsiniz.

B.

Arkadaşlar diğer donanımlarla ilgilenmiş RAM'i 16 GB ve ekran kartını (INNO3D)1650S yaparsanız iyi bir performans olur bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce ssd almıştım gaming gecesinden araya haftasonu girmesiyle beraber 4 güne elime geçmişti ürün herhangi bi sorun yaşamadım.
İnternette hazır sistemler hakkında biraz şikayet vardı da o yüzden sormuştum bende almak için gaming gecesini bekliyorum bi umut indirim olur diye. Olmazsa da alacağım zaten. Yorumunuz için teşekkürler

Rica etsem Adata SU630 480GB SSD disk ile olan farkını açıklayabilir misiniz?

Adata SU 6XX serisi kronik sorunlu yani iade etseniz dahi yeni gönderdikleri de kronik sorunlu olacaktır. Ancak Samsung SSD piyasasında 1 numara benim gözümde çoğu kullanıcıda hak verecektir. Yanlışım varsa affola.

B.

Arkadaşlar diğer donanımlarla ilgilenmiş RAM'i 16 GB ve ekran kartını (INNO3D)1650S yaparsanız iyi bir performans olur bence.
Ram zaten 16 gb. Ekran kartında rx 5500 xt nin 1650 den iyi olduğunu duymuştum (INNO3D)1650S 'yi neden tercih ettiğinizi açıklarsanız memnun olurum.

Aynı fiyata yakın önerdiğiniz bir sistem var mıdır?

Şu sistemde:

İşlemci: Ryzen 3 3300X
Anakart: Gigabyte B450
RAM: 1 adet daha
Kasa: CM MB511
SSD: Toshiba OCZ

Seçtiğiniz zaman bile 5200 TL'yi geçmiyor.

İfadeler: m47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…