Staken Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 175 29 Ekim 2020 #1 Selamlar, İncehesap. Comdan bir PC alacağım. Bu PC'deki parçaların kutusunu gönderiyorlar mı? 2070S kutusu falan, cevap veren herkese teşekkürler.
Selamlar, İncehesap. Comdan bir PC alacağım. Bu PC'deki parçaların kutusunu gönderiyorlar mı? 2070S kutusu falan, cevap veren herkese teşekkürler.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 29 Ekim 2020 #3 Evet, gönderiyorlar. Bazen özellikle istemeniz gerekiyor ancak çoğunlukla gönderiyorlar.
tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 29 Ekim 2020 #4 Evet, ekran kartını zarar görmesin diye ayrı gönderiyorlar diye biliyorum.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #5 Evet Staken dedi: Selamlar, İncehesap. Comdan bir PC alacağım. Bu PC'deki parçaların kutusunu gönderiyorlar mı? 2070S kutusu falan, cevap veren herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... bütün kutuları gönderiyorlar ve zaten zorundalar.
Evet Staken dedi: Selamlar, İncehesap. Comdan bir PC alacağım. Bu PC'deki parçaların kutusunu gönderiyorlar mı? 2070S kutusu falan, cevap veren herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... bütün kutuları gönderiyorlar ve zaten zorundalar.
Nounie Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #6 İşlemci kutusu bazen gelmiyor diye biliyorum. Diğer kutular gelir. Ram kutuları falan anakart kutusunda gelir.
İşlemci kutusu bazen gelmiyor diye biliyorum. Diğer kutular gelir. Ram kutuları falan anakart kutusunda gelir.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 29 Ekim 2020 #7 Evet gönderiyorlar. En dış kutu İncehesap kutusu oluyor. Onun İçinde anakart, ekran kartı ve kasa kutusu oluyor. Kasa kutusunda da kasa ile sistem oluyor. Nounie dedi: İşlemci kutusu bazen gelmiyor diye biliyorum. Diğer kutular gelir. Ram kutuları falan anakart kutusunda gelir. Genişletmek için tıkla... MPK işlemci alındıysa kutusu olmuyor zaten o yüzden uygun fiyatlı çoğu sistem.
Evet gönderiyorlar. En dış kutu İncehesap kutusu oluyor. Onun İçinde anakart, ekran kartı ve kasa kutusu oluyor. Kasa kutusunda da kasa ile sistem oluyor. Nounie dedi: İşlemci kutusu bazen gelmiyor diye biliyorum. Diğer kutular gelir. Ram kutuları falan anakart kutusunda gelir. Genişletmek için tıkla... MPK işlemci alındıysa kutusu olmuyor zaten o yüzden uygun fiyatlı çoğu sistem.