mjesus Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #1 Siteye iade amaçlı girdim öyle bir kurcalarken bu güne kadar kullanmadığım görmediğim 2 ürüne yorum yapılmış artık yorumlara bakarak ürün almayacağım. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 60,7 KB · Görüntüleme: 89
Siteye iade amaçlı girdim öyle bir kurcalarken bu güne kadar kullanmadığım görmediğim 2 ürüne yorum yapılmış artık yorumlara bakarak ürün almayacağım.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 11 Ocak 2023 #2 Böyle köklü bir firmanın böyle bir şey yapacağını düşünmezdim. Ülkede ki teknoloji firmaları bile delirmiş artık
Böyle köklü bir firmanın böyle bir şey yapacağını düşünmezdim. Ülkede ki teknoloji firmaları bile delirmiş artık
XienoN Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 11 Ocak 2023 #3 Sizin yapma ve unutma ihtimaliniz?
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 11 Ocak 2023 #4 Bunu siteye sorarsanız muhtemel alacağınız cevap şudur : Sürprizbozan İnsan bilir ne yaşadığını ya.
mjesus Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #5 ohnkin dedi: Böyle köklü bir firmanın böyle bir şey yapacağını düşünmezdim. Ülkede ki teknoloji firmaları bile delirmiş artık Genişletmek için tıkla... Bir de dalga geçer gibi 1.5 TL kupon vermişler yorumlar için.
ohnkin dedi: Böyle köklü bir firmanın böyle bir şey yapacağını düşünmezdim. Ülkede ki teknoloji firmaları bile delirmiş artık Genişletmek için tıkla... Bir de dalga geçer gibi 1.5 TL kupon vermişler yorumlar için.
Whiski Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Java Developer, Designer 11 Ocak 2023 #6 Mertfx dedi: Siteye iade amaçlı girdim öyle bir kurcalarken bu güne kadar kullanmadığım görmediğim 2 ürüne yorum yapılmış artık yorumlara bakarak ürün almayacağım. Genişletmek için tıkla... Keşke bunu yapan sadece incehesap olsaydı :/
Mertfx dedi: Siteye iade amaçlı girdim öyle bir kurcalarken bu güne kadar kullanmadığım görmediğim 2 ürüne yorum yapılmış artık yorumlara bakarak ürün almayacağım. Genişletmek için tıkla... Keşke bunu yapan sadece incehesap olsaydı :/
mjesus Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Ocak 2023 #7 XienoN dedi: Sizin yapma ve unutma ihtimaliniz? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil 2 ürünü de kullanmıyorum ve daha önce hiç görmedim. Almayı da düşünmedim.
XienoN dedi: Sizin yapma ve unutma ihtimaliniz? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil 2 ürünü de kullanmıyorum ve daha önce hiç görmedim. Almayı da düşünmedim.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 11 Ocak 2023 #8 Mertfx dedi: Bir de dalga geçer gibi 1.5 TL kupon vermişler yorumlar için. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun deyin bari müşteri temsilcisine.
Mertfx dedi: Bir de dalga geçer gibi 1.5 TL kupon vermişler yorumlar için. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun deyin bari müşteri temsilcisine.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 11 Ocak 2023 #9 İncehesap yeni üyelik açıp yorum yapamamış mı da üyelerin hesaba mı giriyor şaka gibi...