İncehesap.com iade etmiyor ve kargoya da vermiyor

@JaguX konu burda hocam
kardeşim suç kargo şirketinde tamam benim iade hakkım var şirket bana diyor böyle bir hakkın yok incehesapta sorunlu
kargo şirketi hiçbir aramayı kabul etmiyor direk meşgule atıyor hiçbir şekilde görüşme yapılamıyor mngnin 3 numarasınıda aradım 3 ü de meşgule atıyor cevap yok.
iade etmiyor kardeşim iade büyük harflemi yazayım kimse anlamamış kabul etmiyor iadeyi sanki 50-100 tllik ürün aldık o kadar para saydım paramı istiyorum ben sadece bu.
başlığı ben yazmadım şuanki başlık burdaki yetkili değiştirerek yazılmış. kargo şirketinin suçu doğru tamam incehesapla iletişime geçtim 4 gün önce aradılar dediki yetkili bayan kargo ile iletişime geçtik 3 gün içinde kargo kapınızda dağıtıma çıkmış zaten dedi 4 gün oluyor kargo falan gelmedi hep yalan şirkette oyalıyor beni iade talep ediyorum iade hakkınız yok diyor 1750 tl para saydım peşin kardeşim nasıl paramı gasp ediyorlar böyle şirket mi olur.

Son düzenleme:
Yanlış anlaşıldım galiba. İncehesap.com'u savunmuyorum objektif bakıyorum olaya. Sizin durumunuza bakarsak, ürünü 14 gün içinde eksiksiz ve yeniden satılabilirliğini kaybetmemiş şekilde iade edebiliyorsunuz. Üründe eğer bir problem varsa ve servis de bu problemi belgeli şekilde onaylamışsa, satın aldıktan sonra 6 ay içerisinde bu problem ortaya çıkması durumunda satılan ürün ayıplı olarak geçer. Satan firma size ya aynı model ile değişimini ya da tam ücret iadesini sağlamak zorunda. Burada hakkınız gasp edilmiş durumda, peşini bırakmayın.
@JaguX konu burda hocam

kardeşim suç kargo şirketinde tamam benim iade hakkım var şirket bana diyor böyle bir hakkın yok incehesapta sorunlu
Nereden kardeşin oluyorum derler adama. Üsluba dikkat edelim... Yazdığım şeyi ya anlamadınız ya da ben anlatamadım. Siz sipariş anında sözleşme imzalıyorsunuz. Sözleşmenin içeriğinde, eğer montaj edilmesini istediyseniz ürünler tekrar satılabilirliğini kaybettiği için iade hakkınızın olmadığı yazıyor. Siz de kabul ediyorsunuz. Yasalara bakarsak 14 gün iade hakkınız olduğu doğru lakin siz firmayla bir sözleşme imzalıyorsunuz. Ayrıca yasalara göre ürün barkodu/bandrolü yırtıldığı için otomatikmen iade hakkınız da gidiyor. Çünkü yasalarda iade edebilmek için kullanılmamış, paketi açılmamış, yeniden satılabilirliğini kaybetmemiş olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Evet hocam simdi ben 21 gun 1 ay bekletilmiş kasa kimbilir nerde beklettiler kasa icinde işlemci ssd ram anakart var rutübetten nem kapan parçalar 1 ay bekletticek kargo ben bu ürünü artık almak istemiyorum iadeyi kabul etmiyor incehesap benim asıl sorunum bu paramı istiyorum simdiye baska yerden çok rahat almıştım tuketici haklarina mı basvurmam gerek

Tüketici Hakem Heyetine incehesap şikayet edildi bakalım süreç ne olcak paramızı çaldılar resmen.

Tüketici Hakem Heyetine incehesap şikayet edildi bakalım süreç ne olcak paramızı çaldılar resmen.

Hazır sistem satan yerlerde (incehesap, itopya vesaire) satış sözleşmesinde galiba "14 günlük cayma hakkımdan vazgeçiyorum" gibi bir maddeyi sıkıştıryorlarmış araya. İade hakkınız yok demeleri ondandır. En fazla arıza çıkarsa içindeki parçaları vb. değiştiriyorlarmış. Tabii yine de tüketici hakları mahkemesine gidildiğinde işler değişir.

formu doldurdum gönderdim valla tüketici haklarına ben zaten 4 kez iade talebi oluşturdum incehesapta ilk iade isteme tarihi de 14.gün ama oyaladılar beni ilk başta böyle saçmalıklar söylemediler en son iade istediğimde bana montajı yapılan ürünler iade kesinlikle yapmıyorlarmış saçmalığın daniskası !
Tüketici haklarına başvurabilirsin.

Basvurdum bakalim ne sonuc cikacak paramı hapsettiler be.
47 gün oldu bugün paramı alamadım İncehesap rezaletini herkes görsün kimse boşa övmesin kalem bile alınmaz bunlardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…