İncehesap.com KabyLake İçin BIOS Güncellemesi Yapıyor mu?

NoBody0017

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi incehesap.com'dan almak zorundayım. Kendisi güncel gelir mi yoksa benim mi güncellemem lazım ?

Kendin güncelleyebilirsin zor bir şey değilmiş, ben de yakın zamanda öğrendim. Anakartının son güncellemesini internetten indir, bir flashın içine at. BIOS'a gir M-Flash'tan yüklemeye başla bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceHesap BİOS güncellemesi yapmıyor. Uğraşmak istsemiyorsan ASrock marka alabilirsin.

Aslında soruş şeklim farklıydı moderatörler değiştirmiş.
Soru aslında şu. 'İncehesap.com'dan MSİ H110M PRO-VD alıcam Kaby Lake ile uyumlu gelir mi ?' Olucaktı.

Gelmez ikiside aynı kapıya çıkıyor zaten. Uyumlu gelmesi için fabrika çıkışlı BİOS güncellemesi olan ASrock H110M-DGS almalısın.

Gelmez ikiside aynı kapıya çıkıyor zaten. Uyumlu gelmesi için fabrika çıkışlı BİOS güncellemesi olan ASrock H110M-DGS almalısın.

Olmaz. BİOS güncellemeyle gelmez.

Hepsiburada'da yapılan bir yorumda aynı şöyle demiş
"Satıcısı hepsiburada olan bu msi h110m pro vd anakartı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. artık eski seri anakartlar kalmadığı için hepsiburada deposundaki anakartlar yeni seri anakartlar ve kabylake işlemcilerine uygun bios mevcut. g4560 işlemciyle beraber aldım anakarta takar takmaz çalıştı. güncelleme yapmaya gerek yok."

Aynı işlem acaba burda da mı olmuştur diye düşünmüştüm.

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum bu zamana kadar hep güncel olmayan BİOS ile geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…