incehesap.com rezilliği

238950

Kilopat
Makaleler
3
Hızlı kargo ibaresi olan bir ürünü dün sipariş ettim. Ertesi gün 16.30'a kadar kargoya verilir yazıyor sitelerinde, tabii ki kargoya verilmedi. Ürün gelecek diye plan program yapıyoruz, adamlar zahmet edip kargoya vermiyor. Büyük ihtimal stokta olmayan ürünleri satıyorlar. Bir sürü şikayet okudum. 2. el ürün satmaları, kargoya verilmeyen ürünler, kargoda kayıp olan ürünler, parayı iade etmemeleri... Bir ton şikayet var. İncehesap'tan aldığım için çok pişmanım, aklı olan bu siteden uzak dursun.

Ben aldım bir sorun çıkmadı şanslıyım galiba.

İptal edin hocam, ayrıca hızlı kargo için ek bir ücret mi ödediniz?

Bunu yaşama oranınız düşük alışveriş yapıpta mutlu olanlarda var anlık stok ve kargo sorunları için bir firmayı direk kötü ilan edemezsiniz.

Ben sistemimi oradan aldım, herhangi bir sıkıntısı yoktu. Ne sorsam aynı gün içerisinde cevap veriyorlar.

Hızlı kargo ibaresi olan bir ürünü dün sipariş ettim. Ertesi gün 16.30'a kadar kargoya verilir yazıyor sitelerinde, tabii ki kargoya verilmedi.
Kargoya verilmiş olabilir, siteye geç yansıması normal. Gün içinde kargoya verildi diye değişiklik olmazsa, müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Ben daha 2 Hafta önce klavye almıştım oradan bir sıkıntı yaşamadım.

Siteye geç yansıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…