Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 14 Aralık 2023 #1 Amazon'dan MSI GC20 V2 almayı dusunuyorum ama cuma gecesi veya başka bır ındırım gununde daha fazla ındırım olur mu? Şu an 1150TL.
Amazon'dan MSI GC20 V2 almayı dusunuyorum ama cuma gecesi veya başka bır ındırım gununde daha fazla ındırım olur mu? Şu an 1150TL.
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 433 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 14 Aralık 2023 #2 Hagu dedi: Amazon'dan MSI GC20 V2 almayı dusunuyorum ama cuma gecesi veya başka bır ındırım gununde daha fazla ındırım olur mu? Şu an 1150TL. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal olur. Her hafta ekran kartı için İncehesap'ı takip ediyorum genelde MSI kablosuz gamepad geliyor ama fiyatlarına çok dikkat etmedim.
Hagu dedi: Amazon'dan MSI GC20 V2 almayı dusunuyorum ama cuma gecesi veya başka bır ındırım gununde daha fazla ındırım olur mu? Şu an 1150TL. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal olur. Her hafta ekran kartı için İncehesap'ı takip ediyorum genelde MSI kablosuz gamepad geliyor ama fiyatlarına çok dikkat etmedim.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 14 Aralık 2023 #3 KindOfEmre dedi: Yüksek ihtimal olur. Her hafta ekran kartı için İncehesap'ı takip ediyorum genelde MSI kablosuz gamepad geliyor ama fiyatlarına çok dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz modelının ındırıme gırdıgıne emın mısınız?
KindOfEmre dedi: Yüksek ihtimal olur. Her hafta ekran kartı için İncehesap'ı takip ediyorum genelde MSI kablosuz gamepad geliyor ama fiyatlarına çok dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuz modelının ındırıme gırdıgıne emın mısınız?
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 433 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 15 Aralık 2023 #4 Hagu dedi: Hocam kablosuz modelının ındırıme gırdıgıne emın mısınız? Genişletmek için tıkla... Eminim sizin yukarıda bahsettiğiniz gamepad geçen cuma indirime girmişti ama fiyatını hatırlamıyorum. Hagu dedi: Hocam kablosuz modelının ındırıme gırdıgıne emın mısınız? Genişletmek için tıkla... Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! ürün şu an listelendi. Saat 22:00'de fiyatını takip edebilirsiniz. Son düzenleme: 15 Aralık 2023
Hagu dedi: Hocam kablosuz modelının ındırıme gırdıgıne emın mısınız? Genişletmek için tıkla... Eminim sizin yukarıda bahsettiğiniz gamepad geçen cuma indirime girmişti ama fiyatını hatırlamıyorum. Hagu dedi: Hocam kablosuz modelının ındırıme gırdıgıne emın mısınız? Genişletmek için tıkla... Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! ürün şu an listelendi. Saat 22:00'de fiyatını takip edebilirsiniz.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 15 Aralık 2023 #5 KindOfEmre dedi: Eminim sizin yukarıda bahsettiğiniz gamepad geçen cuma indirime girmişti ama fiyatını hatırlamıyorum. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! ürün şu an listelendi. Saat 22:00'de fiyatını takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu arada ürün ile igili bilginiz var midir?
KindOfEmre dedi: Eminim sizin yukarıda bahsettiğiniz gamepad geçen cuma indirime girmişti ama fiyatını hatırlamıyorum. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! ürün şu an listelendi. Saat 22:00'de fiyatını takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu arada ürün ile igili bilginiz var midir?
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 433 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 15 Aralık 2023 #6 Hagu dedi: Teşekkürler hocam. Bu arada ürün ile igili bilginiz var midir? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bende Logitech F 310 var. Aralarındaki tek fark titreşim motoru. Ben genelde yarış oyunları dışında oyun kumandası kullanmadığım için işimi görüyor. Aralarındaki fiyat farkı çok fazla bana göre.
Hagu dedi: Teşekkürler hocam. Bu arada ürün ile igili bilginiz var midir? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bende Logitech F 310 var. Aralarındaki tek fark titreşim motoru. Ben genelde yarış oyunları dışında oyun kumandası kullanmadığım için işimi görüyor. Aralarındaki fiyat farkı çok fazla bana göre.