Arkadaşlar, ekran kartı demonte geliyormuş. İnce hesabi incelediğimde ben arayıp bunu monte bir şekilde getirtebilir miyim? Kendim takmaya korkuyorum. Bilgisayarcıya da gitmek istemiyorum.
Parça çalar diye yapabiliyor muyum?
Arkadaşlar, ekran kartı demonte geliyormuş. İnce hesabi incelediğimde ben arayıp bunu monte bir şekilde getirtebilir miyim? Kendim takmaya korkuyorum. Bilgisayarcıya da gitmek istemiyorum.
Ekran kartının monteli bir biçimde gelmesi anakarta yük bindirecektir. Bilgisayarcıya götürüp bilgisayarın başında durarak takmasını rica edebilirsin. 2 dakikalık iş zaten.
Kanka bende GameGaraj'dan sistem aldım bende bilmiyordum takmayı ama aşırı basit bir şey girişi var sadece oraya oturtuyosun kendisi giriyor korkmana gerek yok.
Hocam ekran kartı takmak çok basit bir iş. Youtube'da yüzlerce rehber video vardır herhangi birini izleyerek takabilirsiniz. Monte olarak kargoya verilmesi sağlıklı değil.