Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Ocak 2022 #31 AdnanG dedi: Hocam DDR4 GDDR5 bayağı fark ediyor %25 %40'a kadar fark eder. Genişletmek için tıkla... Bu modelın GDDR5 modeli var mı yok mu onu öğrenmek lazım iyice karıştı ortalık.
AdnanG dedi: Hocam DDR4 GDDR5 bayağı fark ediyor %25 %40'a kadar fark eder. Genişletmek için tıkla... Bu modelın GDDR5 modeli var mı yok mu onu öğrenmek lazım iyice karıştı ortalık.
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #32 Nevzat Özkan dedi: Bu modelın GDDR5 modeli var mı yok mu onu öğrenmek lazım iyice karıştı ortalık. Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde var yok ben emin olamadım ya. AdnanG dedi: Bazı sitelerde var yok ben emin olamadım ya. Genişletmek için tıkla... Ya bunlarda yokmuş var sanmışlar ya da yokmuş kafalarına göre yazmışlar sitesinde DDR yazmıyor.
Nevzat Özkan dedi: Bu modelın GDDR5 modeli var mı yok mu onu öğrenmek lazım iyice karıştı ortalık. Genişletmek için tıkla... Bazı sitelerde var yok ben emin olamadım ya. AdnanG dedi: Bazı sitelerde var yok ben emin olamadım ya. Genişletmek için tıkla... Ya bunlarda yokmuş var sanmışlar ya da yokmuş kafalarına göre yazmışlar sitesinde DDR yazmıyor.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Ocak 2022 #33 @Recep Baltaş hocam lütfen yardımcı olun.
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #34 Nevzat Özkan dedi: @Recep Baltaş hocam. Genişletmek için tıkla... Fotolara iyi bakınca biri uzun biri kısa iyi bakın değişik biraz daha var galiba.
Nevzat Özkan dedi: @Recep Baltaş hocam. Genişletmek için tıkla... Fotolara iyi bakınca biri uzun biri kısa iyi bakın değişik biraz daha var galiba.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Ocak 2022 #35 AdnanG dedi: Fotolara iyi bakınca biri uzun biri kısa iyi bakın değişik biraz daha var galiba. Genişletmek için tıkla... O ufak model DDR4 olması lazım büyük olan GDDR5.
AdnanG dedi: Fotolara iyi bakınca biri uzun biri kısa iyi bakın değişik biraz daha var galiba. Genişletmek için tıkla... O ufak model DDR4 olması lazım büyük olan GDDR5.
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #36 Nevzat Özkan dedi: @Recep Baltaş hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kutu da siyah pazar poşeti gibi bir şeyin içinden mi çıktı kart. Nevzat Özkan dedi: O ufak model DDR4 olması lazım büyük olan GDDR5. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Nevzat Özkan dedi: @Recep Baltaş hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kutu da siyah pazar poşeti gibi bir şeyin içinden mi çıktı kart. Nevzat Özkan dedi: O ufak model DDR4 olması lazım büyük olan GDDR5. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Ocak 2022 #37 AdnanG dedi: Hocam sizin kutu da siyah pazar poşeti gibi bir şeyin içinden mi çıktı kart. Aynen. Genişletmek için tıkla... Hayır kendi kutusunda çıktı.
AdnanG dedi: Hocam sizin kutu da siyah pazar poşeti gibi bir şeyin içinden mi çıktı kart. Aynen. Genişletmek için tıkla... Hayır kendi kutusunda çıktı.
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #38 AdnanG dedi: Hocam sizin kutu da siyah pazar poşeti gibi bir şeyin içinden mi çıktı kart. Aynen. Genişletmek için tıkla... Bu GDDR5 yabancılarda kutu farklı mı ne bende siyah poşetten çıktı aynı marka.
AdnanG dedi: Hocam sizin kutu da siyah pazar poşeti gibi bir şeyin içinden mi çıktı kart. Aynen. Genişletmek için tıkla... Bu GDDR5 yabancılarda kutu farklı mı ne bende siyah poşetten çıktı aynı marka.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Ocak 2022 #39 Nevzat Özkan dedi: Hayır kendi kutusunda çıktı. Genişletmek için tıkla... Statik koruyucu poşeti içindeydi demiri yamuktu
Nevzat Özkan dedi: Hayır kendi kutusunda çıktı. Genişletmek için tıkla... Statik koruyucu poşeti içindeydi demiri yamuktu
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #40 Nevzat Özkan dedi: Hayır kendi kutusunda çıktı. Genişletmek için tıkla... Hayır kutunun içindekinden bahsediyorum. Nevzat Özkan dedi: Statik koruyucu poşeti içindeydi demiri yamuktu Genişletmek için tıkla... Bende direk siyah bir şeyyden çıktı bantlanmış halde kutu açılışı çok kötü yandan.
Nevzat Özkan dedi: Hayır kendi kutusunda çıktı. Genişletmek için tıkla... Hayır kutunun içindekinden bahsediyorum. Nevzat Özkan dedi: Statik koruyucu poşeti içindeydi demiri yamuktu Genişletmek için tıkla... Bende direk siyah bir şeyyden çıktı bantlanmış halde kutu açılışı çok kötü yandan.