Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Ocak 2022 #41 AdnanG dedi: Hayır kutunun içindekinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Siyahtı zannedersem statik koruyucu poşeti içerisindeydi pazar poşeti değildi. AdnanG dedi: Hayır kutunun içindekinden bahsediyorum. Bende direk siyah bir şeyyden çıktı bantlanmış halde kutu açılışı çok kötü yandan. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bilemiyorum iyice gıcık aldım bu işten iyi kötü oyun oynayalım dedik kart sipariş ettik olaylara bak. @Recep Baltaş hocam konuya bir el atarsanız seviniriz.
AdnanG dedi: Hayır kutunun içindekinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Siyahtı zannedersem statik koruyucu poşeti içerisindeydi pazar poşeti değildi. AdnanG dedi: Hayır kutunun içindekinden bahsediyorum. Bende direk siyah bir şeyyden çıktı bantlanmış halde kutu açılışı çok kötü yandan. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bilemiyorum iyice gıcık aldım bu işten iyi kötü oyun oynayalım dedik kart sipariş ettik olaylara bak. @Recep Baltaş hocam konuya bir el atarsanız seviniriz.
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #42 Nevzat Özkan dedi: Siyahtı zannedersem statik koruyucu poşeti içerisindeydi pazar poşeti değildi. Hocam vallahi bilemiyorum iyice gıcık aldım bu işten iyi kötü oyun oynayalım dedik kart sipariş ettik olaylara bak. Genişletmek için tıkla... Vallahi ya bu nasıl bir şey ya. AdnanG dedi: Vallahi ya bu nasıl bir şey ya. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam bir yardım ederseniz güzel olur.
Nevzat Özkan dedi: Siyahtı zannedersem statik koruyucu poşeti içerisindeydi pazar poşeti değildi. Hocam vallahi bilemiyorum iyice gıcık aldım bu işten iyi kötü oyun oynayalım dedik kart sipariş ettik olaylara bak. Genişletmek için tıkla... Vallahi ya bu nasıl bir şey ya. AdnanG dedi: Vallahi ya bu nasıl bir şey ya. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam bir yardım ederseniz güzel olur.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 29 Ocak 2022 #43 AdnanG dedi: Eki Görüntüle 1286491 Bu GDDR5 yabancılarda kutu farklı mı ne bende siyah poşetten çıktı aynı marka. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu şimdi izledim de harbiden adamların kutuya bak bize gelene bak orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız merak içindeyim.
AdnanG dedi: Eki Görüntüle 1286491 Bu GDDR5 yabancılarda kutu farklı mı ne bende siyah poşetten çıktı aynı marka. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu şimdi izledim de harbiden adamların kutuya bak bize gelene bak orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız merak içindeyim.
A AdnanG Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #44 Nevzat Özkan dedi: Bu videoyu şimdi izledim de harbiden adamların kutuya bak bize gelene bak orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız merak içindeyim. Genişletmek için tıkla... Onlar yabancı ya orijinal PNY ama DDR4 gönderdiler.
Nevzat Özkan dedi: Bu videoyu şimdi izledim de harbiden adamların kutuya bak bize gelene bak orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız merak içindeyim. Genişletmek için tıkla... Onlar yabancı ya orijinal PNY ama DDR4 gönderdiler.