Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Nisan 2021 #1 Merhaba, geçen cuma İncehesap gaming gecesinden bir kulaklık siparişi verdim. Ama hala "Siparişiniz işleme alındı." diyor. Gaming gecesinden ürün alan varsa sipariş durumlarının ne olduğunu söyleyebilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Merhaba, geçen cuma İncehesap gaming gecesinden bir kulaklık siparişi verdim. Ama hala "Siparişiniz işleme alındı." diyor. Gaming gecesinden ürün alan varsa sipariş durumlarının ne olduğunu söyleyebilirler mi?
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Ben de PSU ve kasa almıştım bir zaman önce. Genelde gaming gecesinde olan yoğunluktan dolayı 3-4 gün sürebiliyor kargoya vermeleri.
Ben de PSU ve kasa almıştım bir zaman önce. Genelde gaming gecesinde olan yoğunluktan dolayı 3-4 gün sürebiliyor kargoya vermeleri.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #3 2 hafta önce Gaming Gecesinde aldığım ürün Pazartesi bana ulaşmıştı.