eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi İncehesap Gaming gecesinde güzel ürünler var bence simdiye kadar. İstediğim 14600k işlemci indirime girecek eğer güzel düşerse alabilirim. Yanına da kule tipi. Ve bir diğer alacağım ürün muhtemelen TopG Vox Sport Beat ANC Bluetooth Kulaklık (Siyah) - Uzun Pil Ömrü, Yüksek Ses Kalitesi | incehesap bu olacak ama ürün hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
Başlıkta gördüğünüz gibi İncehesap Gaming gecesinde güzel ürünler var bence simdiye kadar. İstediğim 14600k işlemci indirime girecek eğer güzel düşerse alabilirim. Yanına da kule tipi. Ve bir diğer alacağım ürün muhtemelen TopG Vox Sport Beat ANC Bluetooth Kulaklık (Siyah) - Uzun Pil Ömrü, Yüksek Ses Kalitesi | incehesap bu olacak ama ürün hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
Furkan1071 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Enesleise dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi İncehesap Gaming gecesinde güzel ürünler var bence simdiye kadar. İstediğim 14600k işlemci indirime girecek eğer güzel düşerse alabilirim. Yanına da kule tipi. Ve bir diğer alacağım ürün muhtemelen TopG Vox Sport Beat ANC Bluetooth Kulaklık (Siyah) - Uzun Pil Ömrü, Yüksek Ses Kalitesi | incehesap bu olacak ama ürün hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığı aldın mı? Bende almayı düşünüyorum ama pek inceleme videosu da bulamadım. Kablolu da kullanılabiliyor mu? Aldıysan deneyimleyince yazabilir misin?
Enesleise dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi İncehesap Gaming gecesinde güzel ürünler var bence simdiye kadar. İstediğim 14600k işlemci indirime girecek eğer güzel düşerse alabilirim. Yanına da kule tipi. Ve bir diğer alacağım ürün muhtemelen TopG Vox Sport Beat ANC Bluetooth Kulaklık (Siyah) - Uzun Pil Ömrü, Yüksek Ses Kalitesi | incehesap bu olacak ama ürün hakkında en ufak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığı aldın mı? Bende almayı düşünüyorum ama pek inceleme videosu da bulamadım. Kablolu da kullanılabiliyor mu? Aldıysan deneyimleyince yazabilir misin?
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Furkan1071 dedi: Hocam kulaklığı aldın mı? Bende almayı düşünüyorum ama pek inceleme videosu da bulamadım. Kablolu da kullanılabiliyor mu? Aldıysan deneyimleyince yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Almadım hocam R50i alacağım. İncelemelerini beğenmedim gibi o yüzden kulak içi alacağım.
Furkan1071 dedi: Hocam kulaklığı aldın mı? Bende almayı düşünüyorum ama pek inceleme videosu da bulamadım. Kablolu da kullanılabiliyor mu? Aldıysan deneyimleyince yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Almadım hocam R50i alacağım. İncelemelerini beğenmedim gibi o yüzden kulak içi alacağım.