Merhaba Technopat ailesi,
İncehesap Gaming gecesi 22.00'da başlayacak ve sistem almak istiyorum.
Bütçem 9.500 - 9.650 TL.
Geçen cuma günü 18 Haziran'da hangi sistem kaç TL'ye indirime girmiş bakabilirsiniz.
Ben TAA-armadıllo sistemini özelleştirerek 9.500 TL'ye alacaktım İtopya sitesinden iki gün önce ama bazı arkadaşlar aklımı çeldi 2 gün bekle ve İncehesap Gaming gecesinden cuma günü sistem al indirime girecek olan sistemi özelleştirerek al dediler.
TAA-armadıllo
TAA-ARMADILLO/AMD RYZEN 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TAA-ARMADILLO ITOPYA'da.
Anakart 3.olanı seçmiştim.
Kasa 3.olanı seçmiştim ama kaldırmışlar şu an 3.olan kasayı alırım eğer alacak olursam.
Güç kaynağı olarak ise 2.olanı Gold sertifikalı olanı seçtim.
8.499TL'den 9.498 TL oldu sistem. İşlemci R5 3600 ve ekran kartı ASUS TUF GTX 1660 Super.
Ama aklımı çelen arkadaşlar 18 Haziran cuma günü biz bu sistemi aldık deyip link attılar. R5 3600 ve RTX 2060 ekran kartlı sistemi 9.500 TL'ye almışlar.
Ben de ekran kartım RTX serisi olacaksa RTX 2060'ı almam tabii ki daha iyi olur diye zorla şu saate kadar sabrettim.
Benim tek sorunum şu; şimdi ekran kartı ve işlemciyi seçebilirim. Ama bana anakart, RAM, SSD, güç kaynağı gibi parçalarda yardım edilmesini istiyorum.
22.00'da başlayacak ve o saniye stoklarda tükenebilir bile o yüzden bu konuda bana yardım edecek birisini/birilerini arıyorum.
Bu konunun altında 22.00'a kadar bazı sorularımı yanıtlayacak ya da 22.00 ve sonrasında sistemi alırken soracağım soruları o saniye yanıtlayacak bana yardım edecek birisi var mı?
Sistem toplama konusunda uzman olan kişiler için çok kolay iş
Sadece hangi parçayı seçip diye soracağım seçeceğim ve sistemi alacağım.
İlgilenirseniz çok sevinirim.