İncehesap gaming gecesinde indirime girecek sistemi satın alabilirim

@MakeMyDay evet ilk cümledeki yazdıkların doğru, ve yaşadığın zorlukları ve gelecek olan ürünün düzgün gelip gelemeyeceği, veya satış sonrası olası problemlerde almak istediğin hizmet düzgün olması. Yaşadığın endişelerin hepsini bende 1 ile 2 sene önce yaşıyordum bazı sitelerde alışveriş yaparken yine de yaşıyorum.

Şimdi almak istediğin sitelerde, bazı ürünlerin modellerini alıp sırayla epey ile Akakçe gibi fiyat çizelgeleri bulunan sitelerde sorgulamanı isterim.

Çünkü sitelerdeki bazı ürünleri, ilk başta düşük model tutup sonra satıcılar yanına biraz daha iyi veya en iyisini seçenek olarak sunar. Burada ki amaç fiyatı orada yüksek tutup, size fark ettirmeden yüksek fiyattan bazı parçaları satmaktır. Sizi zarara sokabilirler bu satış sırasında bazı kurnazlıklardan biridir ucuz aldım sanıp zarara girebilirsiniz.

Mesela bu sistem 25% indirimde. Ne düşünüyorsunuz?
İşlemci r5 3600 yapıyorum param yetmiyor. 9650 TL var mesela.
Ve ssd 240 gb. M2 değil sanırım vsvs.
Ama ekran kartı rtx 2060

@MakeMyDay attığınız linkteki ürünün kasa ve güç kaynağı hakkında pek bir bilgim yok.

İşlemciyi yükseltmeden o sistemi tavsiye etmem, ve bütçenizin üstünde duruyor başka ürünleri göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

INTEL I3 12100F-MSI RTX 3050 AERO ITX-PRO H610M-B-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almanızı öneririm.

Stoğa yakın bir zamanda gelecek diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…