İncehesap Gaming gecesinden ekran kartı almak

SchwaniZ

Centipat
Arkadaşlar selam, İncehesap Gaming Gecesi'nden ekran kartı alacagim. Birkaç yerde bu kadar indirim yapma sebebi olarak kullanılıp iade edilmiş ürün ya da ufak arızası ürün yolluyorlarmış denmis. Var mı böyle bir şey? Yoksa sıfır mı yolluyorlar? Bilen aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle bir şey yok. Toptan alıyorlar. Toptan alınca uyguna geliyor. Toptancıdan ürün alıp sattığını düşün o mantık. İncehesap sıfır kapalı kutu ürün satar öyle bir durum söz konusu değil. (İncehesap çalışanı değilim. )

Birçok kullanıcı iade ürünü yollandığını teyit etmiş. Bunca insan bunu söylüyorsa vardır bir sebebi değil mi? Ben de daha önce klavye aldım sağlam bir kutu geldi. Etiketi de üzerindeydi. Ancak bu size iade ürünü yollamayacakları anlamına gelmez. Siz siparişinizi verin. Böyle bir durum olursa iade edersiniz.

Bunu yapabilmeleri için üretici firmaların da işin içinde olması gerekiyor. Bu da çok mide bulandırıcı bir şey. Sadece İnce Hesap değil İtopya'da da aynı şikayetler duyulmuştu. Ürüne ve koduna özel mühür olmazsa %100 emin olamayacağız.

İnce Hesap güvenilir bir site sıkıntı olcağını sanmıyorum bugün gaming gecesi var mesela uygun birşey görürsem direk yapışıcam oysa hiç eksiğimde yok hastalık oldu bende.

Alınmaması için bir sebep bulunmuyor.
Birkaç alıverişim oldu hatta fiyat değişikliğinden dolayı iadelerim de oldu, sorunsuz bir şekilde işlemler tamamlandı.
Yukarıdaki mesajlarda bahsedilen bazı alış veriş sorunları tüm e-ticaret siteleri için geçerlidir.

Merhaba bu hafta kaçırdım ama haftaya kesin alıcam rx580 1349 olmuş sizce asus rx580 3 yıl garantili mi yoksa saçma sapan bi rx590 1500 tl mi hangsini almalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…