İncehesap Gaming Gecesi'nden ne alınabilir?

Makaleler
3
Yer
Nürburgring
İyi sosyaller. Gaming Gecesi'nden ihtiyacım olduğu için HDD almayı düşünüyorum. Sizce Gaming Gecesi'nden başka ne alınabilir? Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum açıkçası. Bir öneriniz veya fikriniz var mı? Bütçe sınırı yok, alacağım ürünün F/P olması önemli. Belki ileride satmak amaçlı farklı bir ekipman alabilirim.

Son düzenleme:
RX 7900 XT ya da XTX.

5600 e bakabilirsiniz al sat için.

Bütçeniz neye yetiyorsa.

Birde bunlar indirimsiz fiyatları mi indirimli mi? Saat 22den sonra mi düşüyor.

Az üretilen ve çok aranan hangisiyse onu almak en karlısı olur. Daha sonra meraklısına çakarsın.

Büyük ihtimalle Sapphire Pulse RX 6700 XT için sahte indirim göreceğiz. İndirim açılmadan önceki fiyatı çok gülünç(11550₺). Başka yerde 8300 liraya bulunuyor.

Harddisk ihtiyacı olanlar Toshiba P300'ü düşünebilir. Güzel model. Fiyatı da iyi olacağa benziyor.

Güncelleme: Fiyatı güzel olursa kendim için Msi'ın bilek desteğini veya beğendiğim bir SSD/HDD alabilirim. Satmak için ise K512 Shiva alabilirim.

Hocam 600du 900 oldu bende mi öyle?

Gaming Gecesi diye 30 TL indirim yapılıyor artık. Fury RGB RAM'ler güzel indirimde olsaydı alacaktım bir tane. 30 TL indirmişler. Eskiden güzel indirimler olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…