- PSU çöp. Corsair'i seçin. - SSD'nin ömrü kısa ve hız sorunları var. WD Blue seçin. - 8GB bellek oyunlarda yetersiz kalıyor, FPS drop sıkıntısı yaşamanız muhtemel. Çift kanal olursa oyunlarda drop sorunu olmaz.
1- RAM 2x8 GB olması önemli. Bütçe sınırınız olduğuna göre bu ertelenebilir. Sonradan 8 GB takviye edersiniz.
2- Kasa pek hoş değil. Özellikle dahili gelen güç kaynağı iyi değildir. Corsair olanlardan birisi ile muhakkak değiştirin. Onlarda VS550 modeli PSU gelir. Daha kalitelidir.
1- RAM 2x8 GB olması önemli. Bütçe sınırınız olduğuna göre bu ertelenebilir. Sonradan 8 GB takviye edersiniz.
2- Kasa pek hoş değil. Özellikle dahili gelen güç kaynağı iyi değildir. Corsair olanlardan birisi ile muhakkak değiştirin. Onlarda VS550 modeli PSU gelir. Daha kalitelidir.
Malum sebepten ötürü senenin bu ayında e-ticarette yoğunluk oluyor. Ben de kendi sistemimi tam bir yıl önce 11 Kasım'da sipariş etmiştim. 9 gün sonra kargolandı ve toplamda 11 gün sonra elime ulaşmış oldu. İncehesap bu konuda yavaştır haberiniz olsun. Bir de bu yıl pandemiyi bahane edebilirler. Ancak titiz çalıştıklarını gördüm. Kasa içi kablolama güzel yapılmıştı.