İncehesap güvenilir mi?

Site güzel, sistem rezalet.

İncehesap hakkında bir güven sıkıntın olmasın. Şikayetlerini hiç okuma bile. Şikayeti olmayan mağaza varsa asıl sorun ondadır zaten.

Site güvenli olmasına rağmen o sistem kötü. Almayın.
Teşekkür ederim

başka psu yok 2070 için 650 W lazım ondan onu seçtim
O sistemi almak zorunda değilsiniz diye düşünüyorum.

sistemin neyi kötü anlatabilir misin pek anlamıyorum da bu işlerden ve mümkünse bir sistem önerir misin

Hazır sistem almak zorunda mısın kendin monteleyebilir misin? Arkadaşlar güzel önerilerde bulunurlar monteleyebilirsen.

@PustiPowerV2 sistem için ne kadar bütçeniz var? İncehesap güvenilirdir ama yaptıkları sistemlerde kötü SSD, kasa ve güç kaynağı kullanıyorlar. Bence sistem önerisi için yeni bir konu açın ve bütçenizi belirtin arkadaşlar size daha iyi bir sistem önerecektir.

sistemin neyi kötü anlatabilir misin pek anlamıyorum da bu işlerden ve mümkünse bir sistem önerir misin
Birincisi 6000 TL'ye toplanan bir sistemde bana kalırsa R5 3600 işlemci bulunmalı. İkincisi SSD kalitesiz. Bu markanın SSD'leri ile sorun yaşayan çok fazla kullanıcı var.

Kasa gayet güzel. Full metal, mesh ön yapıya sahip bir kasa. Gamepower'ı takdir ettim kasa konusunda.

Ama PSU için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gamepower PSU önermiyoruz forumca. Çünkü kaliteli olanı önermeye çalışıyoruz.

İncehesap'tan kardeşim klavye aldı iade etmek istediğinde edene kadar canı çıktı. Müşteri hizmetleri her aradığında en az 40dk bekletip bazen de yüzüne kapattı. O açıdan dikkat etmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…