İncehesap güvenilir mi?

Bu da alınmaz hocam. 3050 giriş seviye bir kart.
NVIDIA için diyorum hocam, bulabilirse 2060lı alabilir max zaten bu bütçeye.

Buda alınmaz knk.
NVIDIA için daha güzel bir öneride bulunabilirsen atabilirsin hocam. max 2060lı alabilir zaten bu fiyata 2060 bulursa onu alması daha iyi. Arkadaşın attığı NVIDIAlı sistem 1660ti li

Kesinlikle güvenilir değil. Güvenilir diyen arkadaşlar, insanların yaşadığı sorunları okuyup görüp güvenilir diyor. İndirim gecesinde sıfır anakart aldım işlemci pini arızalı geldi. Gönderdim iade almadılar. Ürünü sahiplenmediler. Bana geri gönderdiler arızalı halde.. Şikayet edeceğimi v.s söyledim Bi daha gönder dediler. Gönderdim. Sıfır ürünü tamir edip gönderdiler. Elden alabilecek bir yer bulursan sakın bulaşma derim. O süreçte stresten saçlarım döküldü. İşlemci yuvasında ki eğikliği farketmesem sıfır işlemci de yanabilirdi.

Kargo vs. gibi şeylerden bu sorun olmuş olabilir böye sorunlar tüm sitelerde karşınıza çıkabilir tüketici haklarına danışsaydınız bu kadar uğraşmazdınız
Ve garantiyi İncehesap yapmıyor biliyorsunuz değil mi anakartınız hangi markaya aitse o markanın garantisi yapıyor bunu.

Dostum bahsettiğim şey yüzeysel bir sorun değil. İşlemci pini üzerinde plastik korumalı şekilde geliyor. Kutuda da sorun yoktu. Yani 100% ürün hasarlıydı. Bir çok firmadan bir çok şey istedim böylesini görmedim. Sorun oldu mu sahip çıkılıyor bunda o yok. Süreç uzayacağı için tüketici haklarıyla uğraşmadım.

Ürünü size bilerek yamultup göndermiyorlar herhalde
Tüketici hakları çözümün en hızlı ve en güvenilir yoludur
Bunu yaşamış çok az kişiden biri sensin bende İncehesap'tan alışveriş yaptım arkadaşımda yaptı hiçbir sorun olmadan ürünler elimize ulaştı

Arkadaşın ve sen sorun yaşamadıysan ben ne yapayım? Bana hasarlı ürün geldi sahip çıkmadılar. Neden tüketici hakları ile uğraşayım. Boş boş tartışıp duruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…