İncehesap güvenilir mi?

halilserkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İncehesap'tan televizyon alacağım. Fakat ürün kusurlu gelirse iade konusunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sizce? Hemen iade alırlar mı? Bir de nasıl iade edebilirim?

Güvenilir, kötü yorumu yok. Garanti kapsamında iade alınır, ürün arızalı gelirse detaylı bilgi için siteye göz atın.

Bütün sorulara cevap verilmiş buyurun:

Son düzenleme:

Evet güvenilir.

O tür ürünleri garanti kapsamında teknik servis raporu ile iade alırlar.

Televizyonların garantisinin geçerli olması için yetkili servis tarafından kurulması gerekir. Bu esnada kusur görürseniz adamlara söyleyin. Sanıyorum onların tutacağı rapor ile iade veya değişim hakkı tanınır.

Incehesap güvenilir çok kez alışveriş yaptım fakat şuanda hoşuma gitmeyen bir durumla karşı karşıyayım. Oradan bir ürün aldım ve bu ürünün benim kullandığım cihazlarla tam uyuşmadığını kullandıktan sonra fark ettim. Iade amaçlı gönderdim ellerine kırık geçmiş. Kargocular yüksek ihtimalle fırlattı koca şeyi, her neyse ben her ürünü iade öncesi video ve fotoğraflarla kusuru var ya da yoksa onu göstermek amaçlı kendimi garantiye alırım. Ellerine kırık geçtiğini söylediklerinden sonra servise yollamışlar. Ben de elimdeki kanıtları mail yoluyla onlara ilettim, onlar da servise iletmişler böyle bir prosedür yürütüyorlar. Bence ben videolu kanıt sunmuşken hala servis raporunu beklemeleri çok gereksiz, sonuçta kargo suçu olduğu bariz. Yüksek ihtimalle iademi alacağım fakat zaman kaybı ve gereksiz baş ağrısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…