İncehesap güvenilir mi?

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Selamlar, incehesap.com sitesinden hazır sistem satın alacağım. Güvenilir midir? Geçmiş dönemde alışveriş yapan arkadaşlar veya bu site hakkında bilgi sahibi olanlar düşüncelerini belirtebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, incehesap.com sitesinden hazır sistem satın alacağım. Güvenilir midir? Geçmiş dönemde alışveriş yapan arkadaşlar veya bu site hakkında bilgi sahibi olanlar düşüncelerini belirtebilir mi?
Güvenilirdir. Fakat almadan önce stok sorunuz. Son zamanlarda stok şikayetleri olan bir firma.

Arkadaşlar forumda araştırma yaptım biraz eski tarihleri gösteriyor sanırım telefondan girdiğim için böyle. Biraz daha fazla yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Güvenilirdir. Ben kulaklığımı oradan almıştım ve 2-3 günde gelmişti. Aramızda kötü bir olay yaşanmadı. Sanırım tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…