İncehesap güvenilir midir?

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bundan birkaç ay önce yine Technopat'da böyle konuya denk gelmiştim çoğu kişi şikayet etmişti hatta sanırım birçok internet sitesine yayılmış haberlere de çıkmıştı. Ama hangi siteydi hatırlamıyorum ince hesap mıydı yoksa İtopya mı? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İncehesap'tan da alışveriş yapanlar var mı aranızda kargo süresi ne kadar?

Alışveriş konusunda bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Fakat birkaç ay önce sipariş ettiğim ürün pandemi sebebiyle biraz geç gelmişti, o da gayet normal. İade konusunda da zorluk çıkarmadılar. Cevabım, güvenilir.

İncehesap , Sinerji , İtopya , İnventus köşe başı bilgisayarcıları veya turbox gibi değil. Hepside alanında güzel kaliteli işler yapan şirketler. Alınır mı alınır.

İncehesap gayet güvenilir İtopya olabilir dediğiniz yer ikisinde de bir sorun yaşamadım ama genelde İtopya hakkında şikayet biraz fazla.
Sanırım itopya idi ya bende öyle hatırlıyorum çünkü kullanıcıların siparişlerini çok ama çok geciktirmiştiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…