oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 PC hocası hazır sistem alacağım İncehesap'tan. Güvenilir midir, garantisi var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
PC hocası hazır sistem alacağım İncehesap'tan. Güvenilir midir, garantisi var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Mart 2021 #2 Binlerce satışı olan ve her türlü teknik destek, garantiyi sağlayan bir mağazadır. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Binlerce satışı olan ve her türlü teknik destek, garantiyi sağlayan bir mağazadır. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 30 Mart 2021 #3 Güvenilirdir.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 30 Mart 2021 #4 Sorun yaşamazsınız.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 30 Mart 2021 #5 oÖmerr dedi: PC hocası hazır sistem alacağım İncehesap'tan. Güvenilir midir, garantisi var mı? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım fareyi oradan aldım sıkıntı yok çok güvenilir bir site bilgisayarın Trendyol'u gibi bir şey.
oÖmerr dedi: PC hocası hazır sistem alacağım İncehesap'tan. Güvenilir midir, garantisi var mı? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım fareyi oradan aldım sıkıntı yok çok güvenilir bir site bilgisayarın Trendyol'u gibi bir şey.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 30 Mart 2021 #6 Güvenilir. Cuma indirimlerinden RAM aldım, uyum sağlamadığı için geri yolladım ücret iadesi aldım kısa sürede.
Güvenilir. Cuma indirimlerinden RAM aldım, uyum sağlamadığı için geri yolladım ücret iadesi aldım kısa sürede.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #7 Güvenilir hocam. Sadece iade durumunda biraz uğraştıcı bir firma. Sonunda kabul ediyorlar fakat uğraştıcı bir firma.
Güvenilir hocam. Sadece iade durumunda biraz uğraştıcı bir firma. Sonunda kabul ediyorlar fakat uğraştıcı bir firma.
Feller757 Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #8 oÖmerr dedi: PC hocası hazır sistem alacağım İncehesap'tan. Güvenilir midir, garantisi var mı? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet güvenlidir. Kulaklık almıştım sapasağlam geldi.
oÖmerr dedi: PC hocası hazır sistem alacağım İncehesap'tan. Güvenilir midir, garantisi var mı? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet güvenlidir. Kulaklık almıştım sapasağlam geldi.
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #9 OceanWraith dedi: Sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki mesela hazır sistemi özelleştirdim. Kendim birkaç parça ekledim, onu hazır kurulu gönderirler mi?
OceanWraith dedi: Sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki mesela hazır sistemi özelleştirdim. Kendim birkaç parça ekledim, onu hazır kurulu gönderirler mi?
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 30 Mart 2021 #10 oÖmerr dedi: Peki mesela hazır sistemi özelleştirdim. Kendim birkaç parça ekledim, onu hazır kurulu gönderirler mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine sormanız lazım bunu.
oÖmerr dedi: Peki mesela hazır sistemi özelleştirdim. Kendim birkaç parça ekledim, onu hazır kurulu gönderirler mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine sormanız lazım bunu.