Parça parça toplaman daha mantıklı olacaktır. Koydukları PSU çöp, SSD kronik sorunlu, teker teker farklı sitelerden toplayabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır.
eğer yazarsanız sevinirim bu sistemin parçalarını aratırken farklı bir forumda aynı bilgisayar için bi konu açılmış daha önceden ve yanlış anlamadıysam fiyat şuanki indirmli denilen fiyat o yüzden kendim toplamaya karar verdim. Fakat bir kaç problemim var ekran kartı modelleri farklı farklı markalar çok aklımı karıştırıyor ve sistemi kurma konusunda sıkıntı çekebilirim ama yinede toplamada kararlıyım. Teşekkürler
eğer yazarsanız sevinirim bu sistemin parçalarını aratırken farklı bir forumda aynı bilgisayar için bi konu açılmış daha önceden ve yanlış anlamadıysam fiyat şuanki indirmli denilen fiyat o yüzden kendim toplamaya karar verdim. Fakat bir kaç problemim var ekran kartı modelleri farklı farklı markalar çok aklımı karıştırıyor ve sistemi kurma konusunda sıkıntı çekebilirim ama yinede toplamada kararlıyım. Teşekkürler
Sinerji Sargas Intel i3 10100F 8GB 240GB SATA SSD GTX1050Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sistemin fiyatı güzel bazi parçalar çok iyi değil ama 1660 super iyidir.