Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi ince hesaptan sistem siparişi vermiştim, 2.5 günde elime ulaştı. Ama ne ulaşma
CPU kutusu yok, PSU vidasını kırmışlar, en önemli kasaya güç gelmiyor büyük ihtimalle PSU'ya nasıl becermişlerse hasar vermişler. Bunun kargoda olma ihtimali düşük çünkü kargolama güzeldi yani ne kolide ne köpüklerde sorun yoktu.
PSU şalteri açık, kablosu da anakarta bağlı ama başka ne sorun olabilir bilmiyorum. Bugün cumartesi olduğu için değişim talebi yollamadım ama pazartesi ilk işim bu. Eğer ikinci kez de başka bir sorun olursa artık para iadesi talebi yaparım.
Eğer ekran kartlı hazır sistem aldıysanız kendiniz toplamak yerine hazır sistem almanız daha uygun olabilir. Malum ekran kartı ayrı 10 bin TL'ye satılırken hazır sistemle olunca 13 bin TL oluyor.
Evet, ekran kartlı hazır sistem aldım, ayrı ayrı toplamaya cüzdan dayanmaz
Değişim talebi oluşturdum, eğer bir sorun daha çıkarsa iş yasal yollara kalacak.
şikayetvar'a da yazacağım işi sıkı tutsunlar