İncehesap Hazır sistem iadesi

hakan1987

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar; canım çok sıkkın, hepinizin yardımına ihtiyacım var.
Ben engelli bir bireyim; günde 14 saat PC başındayım, masaüstü PC ile yapabilirim zannettim fakat yapamadım ve geri gönderdim. İade kabul olmuyor. Başıma gelenleri lütfen okuyun ve bana yardım edin.

3 Kasım'da hazır kasa satın aldığım İncehesap.com sitesinden hazır kasa ve monitör aldım. Elime 11 Kasım'da ulaştı. 16 Kasım'da iade için ürünü geri gönderdim. İade talep ettim bana tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler, maddesini göstererek iade alamayacaklarını söylüyorlar. Monitörün iadesi kabul oldu fakat kasa olmazmış. Arkadaşlar sadece 5 gün açtım ve iade ettim şu an diğer sitelere baktım ve onlarda montajlı PC iade olmaz diyor İncehesap tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler diye madde koymuş ben bu madde üste isim yazdırılan ürünler zannettim cahil bir tüketici değilim.

Şikayetvar sitesine yazdım. Bir müşteri hizmetleri aradı ve konuştum. Bu hazır kasayı tek tek alsaydım iade olmaz mıydı dedim o öyle olmuyor falan tüketici kanunda biz haklıyız ama iade için gerekli servisimize soracağım dedi.

Kasa bu.
https://www.incehesap.com/superior-elite-webtekno-gaming-pc-fiyati-44987/

Monitör.
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-46858/

Toplam tutar 9.298.40 TL.

Ben şimdi ne yapmalıyım? THH Online başvursam iade kabul etmediklerine dair bir PDF atmadılar. THH sayfası insanı çileden çıkarıyor sürekli servis hatası veriyor.
Ayrıca THH sayfasında seçeneklerde kafam karıştı. Ekte olan gibi seçenekler var, sizce para iadesi için ne seçmeliyim?
Sizce bu iade işini nasıl yaparım? Hayallerimde güzel bir PC vardı, engelim yüzünden kullanamadığım bir kabusa dönmek üzere. Bana bir akıl verin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 93
Forumda böyle başlıklar daha önce açılmış ve çözüme kavuşmamış gözümden kaçmadıysa THH başvurun isterseniz belki çözüme kavuşturabilirler.

Sonuçlandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…