İncehesap hızlı kargo

Makaleler
1
İncehesap sitesinden sipariş verdiğim sistemi 1.5 gün içinde montajlayıp, kargoya verdikleri için teşekkür ederim. Şikayetvar sitelerine baktığımda 5 gün, 1 hafta, 15 gün bekleyenler olmuş. Bu ara yoğunluk olmadığını düşünüyorum. Belki de yanılıyorum. Sistem gelince ufak bir incelemesini de sizlerle paylaşmak isterim. Sistem toplayacaklar burayı tercih edebilir. Herkeses iyi sosyaller.

Taurus Bronze | Intel i3 10100F | 8 GB DDR4 | Radeon RX 5500 XT 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Muhtemelen ya Kasım indirimi döneminde ya da kargo şubeleri sıkıntılı olan kişilerin yorumlarıdır . İncehesap kargoya teslim etmişse bundan sonrası kargo firmasının sorumluluğu .

Güle güle kullanın. Herkesi memnun etmek imkansız zaten illa ki arada şikayetler olur. Birazda biz sabırsız milletiz. Ama sistemin fiyatını beğenmediğimi söyleyim konudan bağımsız.

Ben 11 kasım 2019'da kendi sistemimi sipariş etmiştim. Faturayı 15 kasımda kestiler. Kargoya 20 kasımda verildi ve 22 kasımda elime ulaştı. Bu 11.11 yoğunluğu yüzünden toplamda 11 günü bulmuştu ama yine de kabul edilebilirdi.

Esas dile getirmek istediğim şey teknik servislerinin(Oksid bilişim) hızıdır. Benim BIOS güncellemesi sırasında işlemcim bozulmuştu. Tabi bunu o esnada anlamak mümkün değildi. Kötü bir tesadüf olmuştu. Anakart bozuldu sanmıştım. Sistem reset atıp DRAM hata LEDi yakarak takılı kalmıştı. Anakartı söküp Asus servisine verdim. BIOS yazıp testten geçirmişler. Sonra iyi bir bilgisayarcıdan yardım talep ettim. Elinde işlemci haricinde olan her şeyi RAM, ekran kartı vs. denedik. Yine açılmadı. Elinde AM4 işlemci olmayınca en son işlemcide sorun olduğuna kanaat getirdik. Yine de tüm testleri yapsınlar diye ayrı göndermek yerine komple sistemi gönderdim. Tecrübelerimi de anlattığım bir not koydum. Ellerine ulaştığı gün işlemci RAM görmüyor notuyla yeni işlemci taktılar ve eskisini distribütöre iade ettiler. Ertesi sabah kargoya verildi.

Güvenilirliğe dair pek bir sorun yaşatmadı. Ancak iki yılı geçince aldığın malla zerre ilgilenmiyorlar. Aldığın parçanın garantisi iki yıldan fazlaysa kendin o markanın servisine göndermen gerekebilir. AOC monitörde bunu yaşadım. Yazıştığım kişi markanın üç yıl garanti verdiğine inanmadı ve bizde iki yıl gözüküyor demişti. Neticesinde sorunu kendim çözdüm.

Bana da aynı şekilde hızlı geldi alalı yaklaşık 1 ay falan oldu. Hayırlı olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…