İncehesap iade almıyor

Barskalayci

Femtopat
Daha fazla  
İncehesap'tan Corsair HS60 Pro kulak üstü kulaklık almıştım. Kulaklığı hiç kullanmadan iade ettim ama İncehesap iadeyi hijyenik koşulları bahane ederek kabul etmedi. Bende Şikayetvar'dan şikayet oluşturdum. Gökhan bey adında bir temsilci ürünü almadan geri gönderin dedi ben ilgileneceğim bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz dedi. Bende dediğini yaptım gönderdim. Sonra ürün onlara ulaştı ne bir servis kaydı açtılar ne de bir bilgilendirme yaptılar. Kaç kere Gökhan bey e ulaşmaya çalıştım hep bir bahane buldular yok yemekye yok lokasyon da yok size dönüş yapacak dediler ama hiçbir zaman dönüş yapmadılar. Sonra beni hiç bilgilendirmeden tekrar gönderdiler ürünü. Arıyorum dava açacağımı söylüyorum pişkin pişkin para iadesi yapılmayacağını söylüyorlar bu kadar beni mağdur eden bir site daha görmedim. 2 haftadır uğraşıyorum iadeyle. Kısacası İncehesap'tan alışveriş yapmayın mağdur ediyorlar hiç ilgilenmiyorlar.

İncehesap, İtopya bu markalar kadar şikayet konusu açılan bir marka var forumda o da Turbox. Sadece isimlerini yazsan arama bölümüne içiniz kararıyor cidden.

Yönetmelikte kulaküstü kulaklıkla ilgili bir şey denmiyor sadece kulakiçi kulaklıkla ilgili madde var
Bu da İncehesap'ın kendi çektiği fotoğraf ürünü açmadığımın kanıtı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-03-02-12-50-14-147_com.android.chrome.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…