A Adnanmhc50 Picopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Arkadaşlar, İnceHesap'tan Bafır Gold alacağım ve sizin bildiğiniz indirim kodu falan var mı? Şimdiden teşekkürler. Efe10 dedi: Bu bilgisayarı mı alacaksınız? Eğer o sistemi alacaksanız almanızı tavsiye etmiyorum. İçinde SSD denmeyecek bir çöp SSD var. 2070S 2 fan ile ısınabilir. Kasa zaten kötü. PSU'nun da Gamepower olması cabası. Ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Lütfen sorduğum soruya cevap ver zaten SSD kasa PSU değiştireceğim. Son düzenleme: 19 Ekim 2020
Arkadaşlar, İnceHesap'tan Bafır Gold alacağım ve sizin bildiğiniz indirim kodu falan var mı? Şimdiden teşekkürler. Efe10 dedi: Bu bilgisayarı mı alacaksınız? Eğer o sistemi alacaksanız almanızı tavsiye etmiyorum. İçinde SSD denmeyecek bir çöp SSD var. 2070S 2 fan ile ısınabilir. Kasa zaten kötü. PSU'nun da Gamepower olması cabası. Ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Lütfen sorduğum soruya cevap ver zaten SSD kasa PSU değiştireceğim.