İncehesap indirimi ne kadar sürer?

eray_b

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX5060
Ryzen5 7500f
16GB DDR5
1TB SSD
MSI B650-M B
Selamünaleyküm hocalarım. İncehesap cuma indiriminde OEM paketin biri indirime girecek stok da 15. sizce yetişebilir miyim? Kaç dakika içinde tükenir? Ve bilmediğimden soruyorum yüzde kaç indirime girer 35.000 TL'lik bir paket? Ciddi alıcıyım gözümü kararttım.

Selamünaleyküm hocalarım. İncehesap cuma indiriminde OEM paketin biri indirime girecek stok da 15. sizce yetişebilir miyim? Kaç dakika içinde tükenir? Ve bilmediğimden soruyorum yüzde kaç indirime girer 35.000 TL'lik bir paket? Ciddi alıcıyım gözümü kararttım.
Gece 2'ye kadar sürüyor ama stokları bitebilir o zamana kadar. Sistem neymiş atabilir misiniz?

Son kararım bu hocam. Sizler bilirsiniz kaça düşer fiyat olarak? Yetişebilir miyim mesela saat 23.00'e kalır mı tecrübelisinizdir benim hiç bilgim yok.
RTX 5060, 5060 Ti 16 GB, RTX 5070. Seç beğen al.

RTX 5060, 5060 Ti 16 GB, RTX 5070. seç beğen al.

Hocam benim istediğim sistem burada çok daha ucuz fiyat aynı özellikte, nasıl oluyor bu? Vatan büyük bir indirime mi gitti? Alsam bir sorun çıkar mı?

Hocam benim istediğim sistem burada çok daha ucuz fiyat aynı özellikte, nasıl oluyor bu? Vatan büyük bir indirime mi gitti? Alsam bir sorun çıkar mı?
Evet büyük indirime gitti. RTX 5070 olanı alabilirsin zorlarsan. İtopya, İncehesap vb. baktıktan sonra şok etkisi yarattı değil mi? Dediğim özelleştirmelere bak o konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı