U Ulaş Aylar Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #1 İninal geçerli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2018
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #2 Ulaş Aylar dedi: İninal geçerli midir? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli kullanabilirsin.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 11 Kasım 2018 #3 İninal kredi kartı ile alışveriş yapılabilen her yerde geçer.
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #4 Luthienn dedi: İninal kredi kartı ile alışveriş yapılabilen her yerde geçer. Genişletmek için tıkla... Mastercard olmasın o hocam?
Luthienn dedi: İninal kredi kartı ile alışveriş yapılabilen her yerde geçer. Genişletmek için tıkla... Mastercard olmasın o hocam?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 11 Kasım 2018 #5 Emircan Döndü dedi: Mastercard olmasın o hocam? Genişletmek için tıkla... Master Card'dan daha yaygın bir kredi kartı sağlayıcı yok diye biliyorum.
Emircan Döndü dedi: Mastercard olmasın o hocam? Genişletmek için tıkla... Master Card'dan daha yaygın bir kredi kartı sağlayıcı yok diye biliyorum.
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #6 Luthienn dedi: Master Card'dan daha yaygın bir kredi kartı sağlayıcı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok anlamadınız dediğimi hocam. Yani İninal kredi kartı ile geçen demişsinizde Mastercard geçen yerler olmasın o anlamında dedim.
Luthienn dedi: Master Card'dan daha yaygın bir kredi kartı sağlayıcı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok anlamadınız dediğimi hocam. Yani İninal kredi kartı ile geçen demişsinizde Mastercard geçen yerler olmasın o anlamında dedim.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 11 Kasım 2018 #7 Emircan Döndü dedi: Yok anlamadınız dediğimi hocam. Yani İninal kredi kartı ile geçen demişsinizde Mastercard geçen yerler olmasın o anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki Master Card heryerde var. Konu gereksiz uzadı. Senin demek istediğini anladım kısacası.
Emircan Döndü dedi: Yok anlamadınız dediğimi hocam. Yani İninal kredi kartı ile geçen demişsinizde Mastercard geçen yerler olmasın o anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki Master Card heryerde var. Konu gereksiz uzadı. Senin demek istediğini anladım kısacası.
U Ulaş Aylar Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #8 peki incehesap da geçiyormu mastercard orda varmı yani pek bilgim yokda kusura bakmayın
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #9 Ulaş Aylar dedi: peki incehesap da geçiyormu mastercard orda varmı yani pek bilgim yokda kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Var.
Ulaş Aylar dedi: peki incehesap da geçiyormu mastercard orda varmı yani pek bilgim yokda kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Var.
N Nida_ Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 107 Çözümler 3 12 Kasım 2018 #10 Geçerlidir. Mastercard'ın geçerli olduğu her yerde ininal kartını kullanabilirsiniz.