İncehesap James Donkey 712 dip ses sorunu - iade süreci nasıl olmalı?

S.AVCI

Hectopat
Daha fazla  
Evet kıymetli forum üyeleri başlıkta belirttiğim gibi forumları doğru düzgün araştırmadan gidip 'eşek' markasından JD 712 kulaklığı aldım ve haliyle bozuk çıktı. Kulaklıkta, bilgisayarda herhangi bir ses dosyası açık olmadığında aşırı derecede rahatsız edici bir dip ses var. Forumlara biraz baktığımda da bu sorunun yalnızca bende olmadığını anladım. Linç etmekte özgürsünüz sanırım böyle bir hataya düşerek bunu hak ettim. Ancak henüz 14 günlük iade süresi dolmadı. Ürünü 28.03.2020 tarihinde Gaming gecesinde almıştım bugün veya en geç yarın ürünü kargolayıp iade talebiyle göndermek istiyorum. Bu site üzerinden çok fazla alışveriş yapan kişi olmasına rağmen forumlarda iade sürecine ilişkin yeterli bir bilgi bulamadığımdan bu konuyu açmak istedim. Hem ben de bu süreçte bilgilenmiş olurum. Aşağıya sorularımı sıralıyorum;

1- bu dipses sorunu iade dahiline girer mi? Yani değişim istesem daha mı mantıklı olur ya da hiçbir şekilde ilgilenmeyip geri mi gönderirler?

2- İncehesap'tan almış olduğum bu ürünü nasıl iade edebilirim? Daha önce hiç internetten ürün alıp iade etme ihtiyacı duymadığım için bu süreç hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok aydınlatırsanız çok sevinirim.

3- ürünün 14 günlük iade süresi bu cuma günü doluyor diyelim ki ben bu ürünü yarın kargoya verdim iade süreci kargoladığım anda mı başlıyor ürün İncehesap'ın eline geçtiği gün mü?

4- kulaklığın kutusnun içindeki bir kartonu çöpe atmıştım bu sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca kulaklıklar hijyenik kategorisine girdiği için iade edilemez gibi söylentiler var olabilir mi böyle bir şey? (Lütfen ürünün arızalı olduğunu unutmayalım.)

Son olarak bir not: Eşek, Gamepower, Rampage gibi çinden alınıp üstüne damga vurulup satılan saçma sapan markalardan lütfen hiçbir ürün almayın; aldırtmayın. Yoksa benim gibi böyle sürünürsünüz. Yapmayın bunu arkadaşlar RGB adı altında 8 tane dönen renkle sizi kandırmalarına izin vermeyin. Süreç tamamlandığında başımdan geçen her şeyi anlatacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayıplı ürün olduğu için satıcı üzerinden veya kendiniz teknik servise iletmeniz gerekiyor. Servis ürünün kusurlu olduğuna karar verdiğinde iade/değişim raporu verecektir, bununla ücretin iadesini alabilirsiniz.
İade sürecindeki 14 günlük süre, satıcıya ürünü göndermeniz gereken süre değildir, cayma hakkı kapsamında ürünü iade etmek istediğinizde satıcıya bildirmeniz gereken süreyi belirtiyor. Sizin ürününüz ayıplı ürün olduğu için 14 gün süre kısıtlamanız yok.
Kulak içi kulaklıklar kutusu açıldıktan sonra iade alınmıyor, kulak üstü kulaklık için böyle bir durum olup olmadığını bilmiyorum fakat incehesap bunun ayrımını yapmadan ''cayma hakkı'' kapsamında iade almayacağını belirtmiş.
Satıcıya durumu yazılı olarak bildirin, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda hakem heyetlerine başvurabilirsiniz.

İncehesap ürünün ayıplı olduğunu kabul etmeyecektir. Direk iade etmeye çalışın. Daha önce başıma geldi. Bu kulaklıkların çoğunda dip ses var.
Hesabım kısmından mesajlar kısmından yeni mesaj oluşturabilirsiniz iade için.

Hocam sitede kulaküstü kulaklıkların hijyenik olduğu cayma hakkı olarak kabul edilen süreçte iade edilemeyeceği yazıyor yani ben herhangi bir sorun bildirmezsem direk geri göndermezler mi ?

Kulaklıklar hijyenik ürün olduğu için direkt olarak iade kabul edeceklerini zannetmiyorum. En azından size böyle söyleyeceklerdir. Sizin tek şansınız ürünü garantiye gönderip gelmesini beklemek gibi gözüküyor.

Hocam sitede kulaküstü kulaklıkların hijyenik olduğu cayma hakkı olarak kabul edilen süreçte iade edilemeyeceği yazıyor yani ben herhangi bir sorun bildirmezsem direk geri göndermezler mi ?
O zaman iade almazlar. Geri gönderirler. Ben değişim için gönderdiğimde ürünü geri gönderirken sadece ilçe adı verdikleri için eve baya uzaktaki kargo şubesine gitmek zorunda kaldım. Değişim için şansınızı deneyin. Belli olmaz.

@Afkborn @Volkan Özcan Hocam peki iade için şansımı deneyeyim mi sizce yani imkansız mı iade alabilmem ? Bir de iade almayıp geri gönderirlerse tekrar tekrar uğraşmak da istemiyorum. Zaten anladığım kadarıyla bu ürünlerin çoğunda varmış bu sorun yani değişim olursa veya garanti yeni ürün yollarsa bu sorunla yeniden karşılaşabilirim.

Müşteri hizmetlerine ürünü iade etmek istiyorum. Bu modellerin çoğunda dip ses varmış tarzında açıklayın durumu. Eğer iade mümkünse size söyler ( Kutunun içindeki parçanın kayıp olması problem oluşturabilir ) İade mümkün değilse ürünü garantiye yollamak istediğinizi söylersiniz.

Yorumlar da direk kabul etmicekler tarzin da kesin sonuc iceren cumleleri hangi tecrubeye dayanarak yaziyolar cok merak ediyorum. Ayni sorunu ben de trust ve rampage de yasadim vatandan almistim 2sini de vatan garantiye gonderdi 12 gun sonra para iadesi olarak geri donus yapildi.

Hocam o vatanın güzelliği be. Eşşek gibi bir markanın arkasında kim duracak Allah aşkına. Sistemimi vatandan topluyordum herkes bana incehesap'tan topla fln dedi iyi ki dinlememişim. Babalarımızın dediği gibi görüp denemeden almayacaksın
Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…