MisakiLqrd
Hectopat
Daha fazla
sistem bu arkadaşlar. 14.000 bandına daha iyi bir sistem bulunur mu? Yayıncı içeriği vs. yoksa bu fiyata hemen alınır mı?
Reis kesinlikle al. Bu ekran kartı RTX 3060 ile yakın performans veriyor sistem aşırı iyi ve aşırı ucuz.
Nasıl yani hocam almıştım iade etmeli miyim henüz kargoya verilmeden3060 ile her oyunda yakın değil bu kartın DirectX sorunu var özellikle eski oyunlarda 30FPS'yi geçerse şükret.
Nasıl yani hocam almıştım iade etmeli miyim henüz kargoya verilmeden
1660 sistemi satıp bunu alıyorum ben de öyle çok eski oyun oynayan biri değilim valo cs2 fifa filan oynuyorum sıkıntı yaşar mıyım ya acaba çok ?Bilmiyor muydunuz?
Tutulmamasının sebebi bu zaten.
Şirketin ilk ekran kartı ne bekliyordunuz?
Valorant'ta falan yüksek FPS verecektir ama özellikle eski oyunlarda vermeyecektir.
Yoksa insanlar niye onca para verip A750 yerine RTX 3060 ve RX6600 alıyor sanıyorsunuz?
Ama bu fiyata başka iyi sistemde bulamazsınız
Zorlarsanız 1660 Ti veya super sistem.
İnternetten araştırın hatta video bırakayım.
7:43 kısmına bakarsanız eski bir oyunda kartın %100 kullanıp 60FPS anca verdiğini görürsünüz.
Eki Görüntüle 2263479
Fark ahanda bu.
CS:GO DirectX'in eski sürümünü kullanıyordu ve bu yüzden A750 acı çekiyordu.
DirectX sürümü eski olan oyunlarda yüksek kullanıma rağmen 1660S yarısını kullanirken geçemiyor.
Eğer çok sıkıntı yaşarsın diyorsanız aynı parçaları alıp 2.el 4500 civarına bir ekran karti alabilirim ama katar veremedim.1660 sistemi satıp bunu alıyorum ben de öyle çok eski oyun oynayan biri değilim valo cs2 fifa filan oynuyorum sıkıntı yaşar mıyım ya acaba çok ?
Size kalmış1660 sistemi satıp bunu alıyorum ben de öyle çok eski oyun oynayan biri değilim valo cs2 fifa filan oynuyorum sıkıntı yaşar mıyım ya acaba çok ?
Eğer çok sıkıntı yaşarsın diyorsanız aynı parçaları alıp 2.el 4500 civarına bir ekran karti alabilirim ama katar veremedim.
Bilmiyor muydunuz?
Tutulmamasının sebebi bu zaten.
Şirketin ilk ekran kartı ne bekliyordunuz?
Valorant'ta falan yüksek FPS verecektir ama özellikle eski oyunlarda vermeyecektir.
Yoksa insanlar niye onca para verip A750 yerine RTX 3060 ve RX6600 alıyor sanıyorsunuz?
Ama bu fiyata başka iyi sistemde bulamazsınız.
Zorlarsanız 1660 Ti veya super sistem.
İnternetten araştırın hatta video bırakayım.
7:43 kısmına bakarsanız eski bir oyunda kartın %100 kullanıp 60FPS anca verdiğini görürsünüz.
Eki Görüntüle 2263479
Fark ahanda bu.
CS:GO DirectX'in eski sürümünü kullanıyordu ve bu yüzden A750 acı çekiyordu.
DirectX sürümü eski olan oyunlarda yüksek kullanıma rağmen 1660S yarısını kullanirken geçemiyor.
Arkadaşı dinlememenizi öneriyorum, bu fiyata hiç düşünmeden alınacak bir sistem. Kartı kendi sistemimde kullanıyorum, 12100F ile kullanıyordum daha sonrasında 12400F yükselttim. Size şöyle diyeyim, atılan video 2 sene öncesinin videosu ve o güne kadar bir sürü driver güncellemesi geldi, tüm oyunlardaki performansları katlandı. DX9 oyunlardaki performansı düşük ancak DXVK ile bu sorun ortadan kalkıyor, DX9-DX11 oyunlarında DXVK ile Vulkan olarak oyunları oynuyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Arkadaşın önerdiği 1660 Super gibi leş bir kartı Arc A750 yanına koymak akıl işi değil. Kartı kullanmadan eski driverlara göre ve birkaç kişinin boş lafına bakarak kartı kötülemeyin.