İncehesap Meder Gold sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan swore
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 105
1. sistem: Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com (SSD kingstron KC3000)

Bunun harici öneri alabilirim. Cuma gününü bekliyorum.
Screenshot_20251125_100854_Chrome.jpg

Bu şekilde alabilirsiniz.

Anakart ve soğutucu değiştirme sebebi nedir orjinal halinden ne farkı var bilgilendirebilir misin
Hiç bir fark yok, hatta biostar anakartın mhz oranı daha yüksek. İkisinde de çift m2 slotu ve 2 ram slotu var. Soğutuyucuda muhtemelen gamepower olduğu için değiştirmiş, çünkü genel anlamda çok güven veren bir marka değil zaten thermaltake ile aralarında 300 tl fark var o sorun olmaz thermaltake seçebilirsiniz.
Bütçen durumunuza göre rami 32 yapabilirsiniz. Ek olarak farklı sistem önerisi de atabilmemiz için maksimum çıkabileceğiniz bütçeyi belirtin.

Hiç bir fark yok, hatta biostar anakartın mhz oranı daha yüksek. İkisinde de çift m2 slotu ve 2 ram slotu var. Soğutuyucuda muhtemelen gamepower olduğu için değiştirmiş, çünkü genel anlamda çok güven veren bir marka değil zaten thermaltake ile aralarında 300 tl fark var o sorun olmaz thermaltake seçebilirsiniz.
Bütçen durumunuza göre rami 32 yapabilirsiniz. Ek olarak farklı sistem önerisi de atabilmemiz için maksimum çıkabileceğiniz bütçeyi belirtin.
Biostar yok ki özelleştirmelerde. B650M-B, B650M S2H ve B650M-E Pro'da VRM soğutucu yok.
Zaten B650M-R alınabilecek en minimum mobo.

Evet, soğutucu fanı güven vermediği için thermaltake seçtim.
@swore

Daha önce açmış olduğunuz konuya özelleştirilmiş haliyle bir hazır sistem paylaşmıştım. İndirimle daha iyisi olmadığı sürece onu almanız sizin için en iyi seçenek olacaktır. Önceki konuda açılan sistemi tekrar bırakıyorum.

bu aklımda fakat ekstra 4-5 k çıkabilmem zor şuan diğer ekipmanlara yöneliyorum anakart stok olması çok problem yaratır mı anlamadım sadece teşekkürler

42 43 civarı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı