İncehesap monitör iadesi

Ben
Bunlar hep firmaların kendilerini koruma gayretlerinden öte bir şey değil. Kendileri yazmış kendileri oynar durur. Seni bağlayan hiç bir durum yok burada. Gel gelelim eğer gerçekten bu maddenin karşılığı kanunda var ise, hiç zannetmiyorum, satıcı ile kargo şirketinin arasında çözülecek bir durum doğurur. Yani satıcı sana paranı iade eder ve böyle bir madde varsa kargo şirketine bunu rücu eder. Senlik bir durum yok yani sonuçta onu oraya sen bantlamadın. Kargo fişinin bantlandığı yeri hiç elleme-sökmeye çalışma. Senin yükümlülüğün ambalajı sağlam, yırtmadan korumak ve paket içeriğini eksiksiz göndermek. Fakat ben senin yerinde olsam ayıplı mal diye iade gerçekleştirirdim. Nedeni de bunlar işte. Kutuya hasar vermişsin diyebilirler ya da monitörü bozmuşsun diyebilirler vs vs. uğraştırıp dururlar.
Ben yine de memnun kalmadım diyerek şansımı deneyeceğim. İnsan gibi talebimi oluşturup göndereyim. İster direkt kabul etsinler ister günlerce THH ile uğraştırsınlar sonuna kadar giderim. Teşekkürler tekrardan yordum sizi kusura bakmayın.

Öyle veya böyle İlla ki sorunun çözülür. İncehesap benim güvenilir bulduğun alış-veriş yaptığım bir site. İlgililer gibi duruyorlar en azından benim şimdiye kadarki tecrübem bu yönde. Bakalım inşallah öyledirler. O yazan maddeye de çok takılma. Madem paket üzerinde etiket istemiyorlar. O zaman buna uygun paketleme yapsalardı. Neyse... Sonucu buradan yazarsan seviniriz. Firma hakkında notumuzu alırız bir kenara.

Merhabalar, ASUS TUF VG249Q1R model monitör aldım fakat mavi renkte 1 adet ölü piksel bulunmakta ve sağ üst bölümde orta düzeyde IPS GLOW var. Gaming gecesi indirimlerinde 1499 TL'ye satın aldım. Ben bu monitörü nasıl iade ederim? Daha elime dün ulaştı, mesafeli alışverişlerde 14 gün içinde iade olayını tam bilmiyorum. Sanırım cayma hakkım varmış. Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Memnun kalmadığımı belirterek iade edeceğim çünkü sorunlarımdan bahsedersem direkt olarak ASUS teknik servise yollanıyormuş, onlar da 1 ölü pikseli ve IPS GLOW'u iade kapsamında görmeyip geri yolluyorlarmış, bu süreç 20 günü geçeceğinden ürün elimde kalmış olacak. Yani direkt memnun kalmadım diyerek iade etme hakkım, cayma hakkım var mı sorun beni rahatsız etti açıkçası. İncehesap bu ürünün para iadesini koşulsuz sağlar mı? Tüketici Hakem Heyeti'ni son çözüm olarak kullanmayı düşünüyorum.
Ekte İncehesap ile yapmış olduğum diyalog mevcuttur.
Fotoğrafta net olmasa da karanlıkta bariz belli olan IPS GLOW:

Eki Görüntüle 796979

Eki Görüntüle 796980

Eki Görüntüle 796955

Sadece mavi renkte belli olan 1 adet ölü piksel:

Eki Görüntüle 796957
Merhaba bende aynı üründen aldım ve bendede ölü piksel hatası aldım.
Bu modelin galiba çoğunda internetten araştırmayla sorun olduğunu gördüm.
Başlık bile açtım bununla ilgili,son durum nedir ?İncehesap ASUS TUF VG249Q1R monitörüm iade etmiyor

Kaç gün içinde iadenizi aldınız hocam?
Bekleyeyim sonra THH ye başvuru yapayım bende.
Perşembe günü göndermiştim cuma ellerine ulaştı, müşteri temsilcisini aradım cumartesi aramamı istediler. Aramayı denedim ama saat 13:00'ten sonra aradığım için hizmet vermiyorlarmış. Ve cumartesi gün içinde iademin onaylandığına dair mail aldım. Salı günü ise ücret iademin bankaya yapıldığına dair mail aldım. Yarın hesabıma yatar diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı