Çözüldü İncehesap Montaj yapıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CanK26

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eskiden arkadaşım hazır sistem bölümünden sistem almıştı ve sepete ekle kısmının üstünde sistem montajlanır yazıyordu. Yenileri de ise öyle bir yazı yok. Acaba artık montajlanmıyor mu yoksa gereksiz yazı diye kaldırdılar? Alacağım sistmein adı Gaming X Bronze bu arada.( Parçalarını değiştireceğim tabii ki.)

Arkadaşıma monte edilmemiş bir şekilde gelmişti. Galiba artık montaj yapmıyorlar. Belki özel bir istek için iletişime geçebilirseniz monte edebilirler. Fakat ekran kartı her şekilde montajlanmamış halde gelir.

Evet yapıyorlar hazır sistem aldıysan montajlıyorlar BIOS güncellemelerini yapıp Windows 10 kuruyolar.

Ama 4 ay önce almıştım

Eğer vazgeçip ince hesaptan PC toplama sihirbazından toplarsan sadece montajlıyorlar oda montaj ve test seçersen.

Onlara mesaj yolladım ayrıca sabah müşteri hizmetlerini de arayacağım teşekkürler.

Ekran kartı çok kolay ancak sadece PSU bağlantıları çok sıkıntıyı izlediğim videoda.

Toplama sistem alırsanız montaj yapıp gönderiyorlar. Onun dışında montaj hizmetini özel olarak almanız gerekiyor.

Mesaj bölümünden onlara sordum.

Sıkıntı yok arkadaşlar. Sadece ekran kartı demonte o da çok kolay zaten. Yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…