Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 31 Mayıs 2020 #21 thesunset dedi: Ben bilmem gördüğümü söyledim sadece. İnsan parasıyla rezil olmamalı. Ya da işini şansa bırakmamalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı toplama süreci de olduğu için uzun sürüyor kargolar.
thesunset dedi: Ben bilmem gördüğümü söyledim sadece. İnsan parasıyla rezil olmamalı. Ya da işini şansa bırakmamalı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı toplama süreci de olduğu için uzun sürüyor kargolar.
thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 882 Çözümler 3 Yer unknown 31 Mayıs 2020 #22 Kayseri Mantısı dedi: Bilgisayarı toplama süreci de olduğu için uzun sürüyor kargolar. Genişletmek için tıkla... Yani ben artık orası ile ilgili alışveriş düşüncem olmaz da, alanlar bir aradıkların da ürün kargoya verildiğini, bir aradığında toplama aşamasında olduğunu yazmıştı. Yani kimin ne yaptığı belli değilmiş bariz.
Kayseri Mantısı dedi: Bilgisayarı toplama süreci de olduğu için uzun sürüyor kargolar. Genişletmek için tıkla... Yani ben artık orası ile ilgili alışveriş düşüncem olmaz da, alanlar bir aradıkların da ürün kargoya verildiğini, bir aradığında toplama aşamasında olduğunu yazmıştı. Yani kimin ne yaptığı belli değilmiş bariz.
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #23 Bende bi sorun olmadı hafta sonu sipariş ettim bugün verildi kargoya site yenilenmedi sadece. Bu arada montaj yapıyorlar evet.
Bende bi sorun olmadı hafta sonu sipariş ettim bugün verildi kargoya site yenilenmedi sadece. Bu arada montaj yapıyorlar evet.
ZenciRella Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 45 25 Ekim 2020 #24 İtopya da aynı, özellikle bu pandemi sürecinde çok uzuyabiliyor, anlayışla karşılamak gerek sonuçta montajını ve testini yapıp kargoya veriliyor.
İtopya da aynı, özellikle bu pandemi sürecinde çok uzuyabiliyor, anlayışla karşılamak gerek sonuçta montajını ve testini yapıp kargoya veriliyor.