İncehesap Neron Silver i5-12400F sistem alınır mı?

Alınırsa eğer işlemci stok fan yeterli mi? Kasa hava akışı iyi mi?
Intel ekran kartı üzer mi?

1717762791450.png

Arc ekran kartı gün geçtikçe, güncellemelerle beraber F/P ve performans konusunda RX 6600'ü bile solladı. AMD'deki gibi WattMan gibi sorunlarda mevcut değil. Sistemi fotograftaki gibi düzenleyip almanda yarar var. Gamepower kasayı seçersen patlarsın.

12400F önermem, şahsen ben kullandım RX 6600XT i5 12400F'li sistemde 80-100FPS oynadım CS2´de.

Senin sorun yaşaman, o işlemcide sorun oldugu anlamına gelmiyor. 12400F gerçekten fiyatına göre çok iyi bir işlemci. Piyasada çok sevilen R5 5600'ü bile tokatlıyor.Senin ekran kartın amd oldugu için klasik driver sorunu yaşamıssındır.

Senin sorun yaşaman, o işlemcide sorun oldugu anlamına gelmiyor. 12400F gerçekten fiyatına göre çok iyi bir işlemci. Piyasada çok sevilen R5 5600'ü bile tokatlıyor. Senin ekran kartın AMD oldugu için klasik driver sorunu yaşamıssındır.

Alakası bile yok, rica ediyorum fanboyluk yapmayalım.

Alakası bile yok, rica ediyorum fanboyluk yapmayalım.

Dostum ortada bir fanboyluk yok. Ortada olan verilere bakarsan bile 12400F in fiyatına göre iyi bir işlemci oldugunu söylemek veya görmek zor değil. Youtubedende araştırabilirsin. GT 1030 gibi çöp kart bile i5 12400F'le CS 2 de o kadar düşük FPS almaz. Dedigim gibi sorun senin ekran kartının driverında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı