İncehesap Orion nexus sistem alınır mı?

Extream

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim zamanina filan denk getirirsen istedigin gibi kurarsin, bu James Donkey monkey Colorful filan uyduruk marka. O urunden alsan alsan islemciyi, SSD'yi alirsin, RAM'lericin kotu diyemem ama mükemmel bas gec de diyemem. BitFenix sogutucu koymus, kotu degil ama bu sistem icin yetersiz diye dusunuyorum.
Simdi kendin kursan kaca geliyor? Gigabyte'in MSI'in 30 33 arasinda 5070leri var.

75 bine filan toplaniyor galiba elle tutulur 5070 + 7800xd sistem. Kabaca hesap yaptim da, eksigim yoksa daha da ucuza geliyor olabilir.

Kazık üstüne kazık sistem. Bütçeniz nedir?

Aynı özellikte kendim toplamaya çalıştığım zaman MSI ekran kartı 32 olsa bile işlemci ve diğer parçalar pahalıya geliyor aynı işlemci mesela 15 civarı olduğu için 70-80 civarlarını buluyor o yüzden hazır sistem olarak en uygununu seçip bazı parçaları değiştirmeyi tercih etmiştim işlemci olarak Intel'i tercih etmiyorum ekran kartı olarak da NVIDIA 5070 düşünüyorum geri kalan bileşenleri de bilindik markalar olacak şekilde tercih ederim ama bütçem 60 civarı. İstediğim türde parçalara sahip aynı fiyata anakart, sıvı soğutma ve kasa olarak daha gelişmiş ama SSD olarak daha kötü olan hazır bir sistem daha var Crixus 5070 | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
SSD çok problem değil şu anki bilgisayarımda 2 tane SSD var biri samsun 990 Pro onu yeni bilgisayara aktarırım o konuda bir problem yok ama diğer bileşenlerin markası kötü ama yine de sizin de yorumunuzu almak istedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…