Bu linkteki bilgisayarı almak istiyorum ama özelleştirmek istediklerim işlemci R5 3600 ekran kartı, RX 5600 XT ile düşürmek, kasa ise Corsair 650 Watt ile değişip SSD değişimi yapmak istiyorum. Sizce sistem dediğim hali ile nasıldır? Oyun performansları kasanın hali vs. yorum yaparsanız sevinirim.
PSU sıkıntı çıkarabilir. Dengesiz Voltaj verip anakartını, işlemcini yakabilir. Kasaya corsair carbide yapabilirsiniz. Ya da siz kendiniz de toplayabilirsiniz.
Alınır mı derseniz bence şu dönemde eski nesil high-end kartlar alınmaz. 2-3 haftaya 3060Ti çıkacak, muhtemel fiyatı da 5700xt fiyatına yakın olur. Hem daha sıkıntısız bir kart almış olursunuz.
Alınır mı derseniz bence şu dönemde eski nesil high-end kartlar alınmaz. 2-3 haftaya 3060Ti çıkacak, muhtemel fiyatı da 5700XT fiyatına yakın olur. Hem daha sıkıntısız bir kart almış olursunuz.
PSU sıkıntı çıkarabilir. Dengesiz Voltaj verip anakartını, işlemcini yakabilir. Kasaya corsair carbide yapabilirsiniz. Ya da siz kendiniz de toplayabilirsiniz.
Dediğiniz değişiklikleri görmemişim. Aynen onları yapmak mantıklı ama yarım saat sonra indirim yapacak incehesap. Oradan kendiniz toplayabilirsiniz ya da hazır sistemlerde de indirim yapabilirler diye düşünüyorum.
Dediğiniz değişiklikleri görmemişim. Aynen onları yapmak mantıklı ama yarım saat sonra indirim yapacak incehesap. Oradan kendiniz toplayabilirsiniz ya da hazır sistemlerde de indirim yapabilirler diye düşünüyorum.
İndirime bu hafta yetişebilir miyim bilmiyorum. Belki de yetişemem. Yaptığım değişiklikler ile rx 5600 xt ve r5 3600 sistem beni ne kadar idare eder ve iyi midir ? Youtube oyun testlerine baktığım zaman gayet tatmin edici buldum.