Hocam bildiğiniz kaliteli 4070s sistemleri yollayabilir misiniz acaba?kaliteli bir 4070 süper sistem dizersiniz o bütçe ile.
f/p 4070s sistem de bekleyebilirsiniz
Tek tek toplarsanız çok daha kaliteli toplarsınız bence.Hocam bildiğiniz kaliteli 4070s sistemleri yollayabilir misiniz acaba?
Hocam vatandaki sistemi bende gördüm fakat intel işlemcilere cok iyi bir gözle baktığım söylenemez, Amd olsa daha iyi olur bir de tek tek toplama konusuna bilgimin yeteceğini düşünmüyorum. Hazır sistem olursa benim icin daha hoş olurTek tek toplarsanız çok daha kaliteli toplarsınız bence.
Şu an ki 4070 süper hazır sistemler ne yazık ki pahalı.
Şu an vatanda böyle bir şey var Z serisi anakartta da var.INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER - Z790 D - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER - Z790 D - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
14400f ve windforce ekran kartı olduğu için ısınamadım ama 40k bütçede bu var.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj bir de bu var.
Diğer sistemler zaten 43'den başlıyor özelleştirince çok artıyor.
Bence f/p 4070s sistem bekleyin ya da kendiniz toplayın
Hocam vatandaki sistemi bende gördüm fakat Intel işlemcilere cok iyi bir gözle baktığım söylenemez, AMD olsa daha iyi olur bir de tek tek toplama konusuna bilgimin yeteceğini düşünmüyorum. Hazır sistem olursa benim icin daha hoş olur
O zaman bence dediğim gibi F/P bir sistem bekleyin.
Şöyle anlatayım 1-2 ay önce arada sırada 36K'ya 4070s sistemler geliyordu.
Özelleştirince 40k falan oluyordu şimdi ise 40-43'ten başlıyorlar yani bayağı fark var.
O parayı hak etmiyorlar bence, attığım shark sistem belki düşünülebilir.
Giriş seviyesi parçalar var özelleştirmek gerekiyor maalasef ama yine bütçe artıyor.
4070s istiyorsanız beklemek gerek bence.
Böyle bir şey düşünüyorsanız bunlar da olabilir tabii.
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr Bu sistemlerin 7800x3D destekleyip desteklemediğini araştırın.GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
İleride hangi ekran kartını destekler mesela araştırın.
Belki 7800x3D ve 4070 Ti Super eklersiniz peşin taksitle ileride.
Ben bilgisayarlardan çok anlamıyorum , yeni yeni araştırıyorum ve sık sık forumları okuyorum.Hocam attığınız sistemler güzel ve sunduğunuz önerilerde gerçekten mantıklı fakat benim oynayacağım oyunlar işlemci odaklı olduğu için işlemciyi yüksek tutarım ekran kartını daha sonra üniversiteye geçtiğim zaman kendim çalışıp yükseltirim diye düşünmüştüm ancak sizin dediğiniz mi daha mantıklı kendi düşüncem mi anlayamadım. (Türkçem biraz bozuk olabilir anlamadıysanız kusura bakmayın)
Ben bilgisayarlardan çok anlamıyorum, yeni yeni araştırıyorum ve sık sık forumları okuyorum.
Diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır bu konuda.
7800x3D ve 4060 uyumlu mu diye açılan konulara bakabilirsiniz.
Arama kısmına 7800x3D 4060 yazınca bir sürü konu çıkıyor.
Ben bilgisayarlardan çok anlamıyorum, yeni yeni araştırıyorum ve sık sık forumları okuyorum.