İncehesap RTX 4060 Ti + i5 14400F sistem alınır mı?

umut056

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şöyle bir sistem var ve fiyatı 30000TL.
Biraz güçlendirme yaptım, RAM'ini Kingston 2x8 yaptım, SSD'i MSI Spatium M450 1TB yaptım ve kasayı Gamepower Flex 750 watt yaptım.

Sistemin şu anki hali böyle yapınca 33000TL oluyor. Ayrıca şunları sormak istiyorum, ekran kartı PNY markasına ait, herhangi bir kronik sorunu var mı ya da sıkıntı yaşatır mı? İkinci sorum yaptığım güçlendirmeler içinde güçlendirmeye gerek yoktu dediğiniz var mı? Son olarak İncehesap güvenilir mi, başıma bir şey gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının markasına güvenebilirsiniz kötü bir marka değil diğer soruna gelirsek İncehesap en güvenilir sitelerden ondan yanada güvensizliğin olmasın rahatça alabilirsin sistem güzel.

Ekran kartının markasına güvenebilirsiniz kötü bir marka değil diğer soruna gelirsek İncehesap en güvenilir sitelerden ondan yanada güvensizliğin olmasın rahatça alabilirsin sistem güzel.

Teşekkürler. Peki donanım üzerinde yapmam gereken başka bir güçlendirme var mı acaba? Ya da yaptığım güçlendirmeler içinde yapmasanda olurdu dediğin var mı?

Teşekkürler. Peki donanım üzerinde yapmam gereken başka bir güçlendirme var mı acaba? Ya da yaptığım güçlendirmeler içinde yapmasanda olurdu dediğin var mı?

Yapabileceklerini yapmışsın daha fazla yükseltme yapmana gerek yok bence parçalar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…