İncehesap servisine hangi kod verilmeli?

Burakaref

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. İncehesap'tan aldığım masaüstü PC'yi servise göndereceğim. Bana kod geldi ama iki tane kod geldi. Hangisini söylemem gerekiyor? Bir de gönderirken ekran kartını göndermeme gerek var mı? Yardımcı olur musunuz?

Olayı biz tahmin ediyoruz galiba.

Kargo kodundan mı bahsediyorsun? Ücretsiz göndermen için.

Kargo kodunu hangi kargo firması ile çalışıyorlarsa oraya götürüp o kodu vereceksin ücretsiz bir şekilde. Ondan ince hesap tekrar gönderim yapacak.

Olay ne yani niye gönderiyorsunuz ona göre ekran kartını gönderip göndermeyeceğinizi söyleyelim.

RAM'de sorun vardı sürekli mavi ekran veriyordu o yüzden önce RAM için açmıştım servis desteğini ama kasanın tamamını gönderdiğim için teknik servis almadı şimdi geri geliyor pazartesi tekrardan göndereceğim

Kargo kodunu hangi kargo firması ile çalışıyorlarsa oraya götürüp o kodu vereceksin ücretsiz bir şekilde. Ondan ince hesap tekrar gönderim yapacak.

Yani onu anladım ama önceki mesajda sölediğim gibi iki adet kod var ikisinidemi vereceğim

Mesajda illaki belirtmiştir, kargo iade kodunuz vs diye.

Mesajda illaki belirtmiştir, kargo iade kodunuz vs diye.

Evet haklısınız belirtmişler ancak bir kargo için kod var bir de ürünü geri gönderim için kod var hangisini söyleme gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…