İncehesap sistem iadesini reddedebilir mi?

Syrandmare

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci

Anakart: Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket

Ekran Kartı: Asus Dual GeForce RTX 4060 V2 OC DUAL-RTX4060-O8G-V2 8GB GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Bulk Gaming

Bellek: XPG Lancer RGB Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram

SSD: Patriot P320 512GB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD

PSU: Asus TUF-GAMING-750B 750W 80 Plus Bronze

Sıvı Soğutucu: Corsair H100 RGB
Meslek
Mütercim Tercüman
Merhaba arkadaşlar, 13 gün önce İncehesap'tan hazır sistem aldım ama demonte gönderimi seçtim sistem elime ulaştı sistemi tanıdıklarım ile topladım 13 gündür sıkıntısız kullanıyorum ama bazı maddi sıkıntılar yüzünden iade etmek istiyorum, iade talebi oluşturdum ve bana bir numara verdiler kargo şirketinin bayisine gidip bu numarayı verirsem iadeye gönderebilirmişim galiba, korktuğum şey iadeye gönderdiğimde kabul etmeme gibi şansları var mı? Ve ben bu sistemin bütün parçalarını çıkarmak yerine sadece anakartı kutusuna koyup göndersem olur mu? Şu an parçalarını sökme gibi bir durumum yok. Herkese içtenlikle yardım dileğine bulunuyorum benim için çok ciddi bir durum şu an bu.

Parçaların saglamsa sorun yoksa iade alabilir ben ekran kartinin bandıni sökmüştüm yazdım nedenini iade ettiler ama aciklamaya olayini anlat bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok sadece maddi durumum kötüleşti o yüzden iade etmek istiyorum diye İncehesap kadar müşteriye önem veren teknoloji sitesi tanımadım acelem var dedim o gün içinde kargoya verdiler itoypada aynısını söylemiştim 2 gün sonra verdiler.

Parçaların hiç birinde sıkıntı yok ama ben tanıdıklarım ile bilgisayarı topladım kendim parçalarını çıkaramam sizce sadece ekran kartını kutusuna koyup diğer parçalar kasanın içinde gönderirsem sıkıntı olur mu?

Olur aldığı gibi iadesini isterler soyleyin adama tekrardan kutuyu koyup öyle yollayın.

Olur aldığı gibi iadesini isterler soyleyin adama tekrardan kutuyu koyup öyle yollayın.
kutuları ile beraber koysam ama parçalar kasa da kalsa kabul etmezler mi yani?

Toplayan kişiler ile şuan aynı şehirde değiliz o yüzden soruyorum

Kutuları ile beraber koysam ama parçalar kasa da kalsa kabul etmezler mi yani?

Hayır gönderdiği gibi isterler kasa ile yollarsan iade kabul etmezler 1 saatlik iş zaten kutular zaten sizdedir tek tek çıkarıp koyun onlar yeniden satacaktir.

Kutuları ile beraber koysam ama parçalar kasa da kalsa kabul etmezler mi yani?

Toplayan kişiler ile şu an aynı şehirde değiliz o yüzden soruyorum.

Herhangi tanıdık birisine veya pcciden yardım alabilirsin veya sen sokebilirsin sokmek kolay takmak zor.

İade yapacaklarını zannetmiyorum. Bir sürü şikayet var çünkü. Amazon harici bu kadar rahat iade yapan firma görmedim. Umarım onlarda bozmazlar.

Ben 3 tane ürün aldım iade ettiler ekran kartı işlemci anakart.

Ben 3 tane ürün aldım iade ettiler ekran kartı işlemci anakart.

Doğrudur umarım iade kabul ederler. Çünkü kabul etmezlerse tüketici hakem heyetini beklemek zorunda kalır. Yani yaklaşık 3 ay. Tamamen firmanın insiyatifine kalmış bir durum.

Doğrudur umarım iade kabul ederler. Çünkü kabul etmezlerse tüketici hakem heyetini beklemek zorunda kalır. Yani yaklaşık 3 ay. Tamamen firmanın insiyatifine kalmış bir durum.

Ben telefonda konuştum ince hesapla iade ederken bandın önemi yok ürünün poseti kutusu garanti sağlam olacak yani yırtık olmayacak ondan sonra kargoya verirken söyleyeceksin kırılacak ürün var diye bir de iade subesine geldiği gün oksid bilişim tarafından görsel ve yazilimsal kontroller yapılıp eğer normal iade ediliyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…