A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Selam, dün öğlen sistem aldım bugün sabah Gmail'e Yurtiçi Kargo'dan bildirim geldi ama falan gelmedi sitede paketleniyor yazıyor sizce kaç güne gelir? Kargoya verildi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Selam, dün öğlen sistem aldım bugün sabah Gmail'e Yurtiçi Kargo'dan bildirim geldi ama falan gelmedi sitede paketleniyor yazıyor sizce kaç güne gelir? Kargoya verildi mi?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 Hocam pazartesiyi bulur. Hafta sonu araya girecek cunku.
C cloex Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 821 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i3-3220 3.30GHz CPU GT 630M GPU 8GB DDR3 1333MHz RAM 320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2024 #3 Gelen maili ekran görüntüsü atabilir misin? Dolandırıcı olabilir. İncehesap'ın kendi sitesinde 1 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyor.
Gelen maili ekran görüntüsü atabilir misin? Dolandırıcı olabilir. İncehesap'ın kendi sitesinde 1 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyor.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #4 cloex dedi: Gelen maili ekran görüntüsü atabilir misin? Dolandırıcı olabilir. İncehesap'ın kendi sitesinde 1 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok reis dolandırıcı değil de benim şaşırdığım dün 1 de sipariş verdik akşam kargo şirketine verildi maili geldi.
cloex dedi: Gelen maili ekran görüntüsü atabilir misin? Dolandırıcı olabilir. İncehesap'ın kendi sitesinde 1 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok reis dolandırıcı değil de benim şaşırdığım dün 1 de sipariş verdik akşam kargo şirketine verildi maili geldi.