FatihCoskun70 Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #11 Ümraniye den verdiğim siparişi kendileri getirdi.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #12 venom94 dedi: Bu ürünü alayım diyorum hocam sence? Ben video programlari ile video yapıyorum. Tek tükte düşük oyun oynarım FIFA vs. iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Nova APU - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Onu alacağınıza bunu alın. Zaten aynı sistemmiş. Zort.
venom94 dedi: Bu ürünü alayım diyorum hocam sence? Ben video programlari ile video yapıyorum. Tek tükte düşük oyun oynarım FIFA vs. iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Nova APU - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Onu alacağınıza bunu alın. Zaten aynı sistemmiş. Zort.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #13 venom94 dedi: Bu ürünü alayım diyorum hocam sence? Ben video programlari ile video yapıyorum. Tek tükte düşük oyun oynarım FIFA vs. İş görür mü? Genişletmek için tıkla... GameGaraj'dan GTX 1650 sistem geliyor.
venom94 dedi: Bu ürünü alayım diyorum hocam sence? Ben video programlari ile video yapıyorum. Tek tükte düşük oyun oynarım FIFA vs. İş görür mü? Genişletmek için tıkla... GameGaraj'dan GTX 1650 sistem geliyor.
Calavera Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Supply Chain Professional 18 Ocak 2022 #14 Kargo ile geliyor genelde ama bazen istanbuldan sipariş ettiğiniz bölgeye göre, eğer kendi ofislerine de yakın bir yerse; kendileri de getirebiliyorlar. Biraz yoğunluk durumlarına bağlı anladığım kadarıyla.
Kargo ile geliyor genelde ama bazen istanbuldan sipariş ettiğiniz bölgeye göre, eğer kendi ofislerine de yakın bir yerse; kendileri de getirebiliyorlar. Biraz yoğunluk durumlarına bağlı anladığım kadarıyla.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 18 Ocak 2022 #15 venom94 dedi: Aldınız mı daha önce, nasıl peki. Memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Evet ram, mouse aldım memnunum.
venom94 dedi: Aldınız mı daha önce, nasıl peki. Memnun musunuz Genişletmek için tıkla... Evet ram, mouse aldım memnunum.