lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 İyi pazarlar, geçmişte Sword Çağdaş Işıl PC alınır mı? demiştim. Tam parayı denkleştirdim stoğu bitmiş Ne zamana yenilenir?
İyi pazarlar, geçmişte Sword Çağdaş Işıl PC alınır mı? demiştim. Tam parayı denkleştirdim stoğu bitmiş Ne zamana yenilenir?
samc34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 2.586 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #2 O tarz sistemler yenilenen stoklu olmuyor. Stok bittiği anda 1000 de 1 denk gelmediği sürece daha gelmez.
O tarz sistemler yenilenen stoklu olmuyor. Stok bittiği anda 1000 de 1 denk gelmediği sürece daha gelmez.
5 544148 Centipat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 457 11 Mayıs 2022 #3 lusie dedi: İyi pazarlar, geçmişte sword çağdaş ışıl PC alınır mı? demiştim. Tam parayı denkleştirdim stoğu bitmiş ne zamana yenilenir? Genişletmek için tıkla... Şu an stok var fakat biraz fiyat artışı oldu ve satın alırken anakartını değiştir bir de ekstra olarak işlemci soğutucusu ekle satın al.
lusie dedi: İyi pazarlar, geçmişte sword çağdaş ışıl PC alınır mı? demiştim. Tam parayı denkleştirdim stoğu bitmiş ne zamana yenilenir? Genişletmek için tıkla... Şu an stok var fakat biraz fiyat artışı oldu ve satın alırken anakartını değiştir bir de ekstra olarak işlemci soğutucusu ekle satın al.