İncehesap taksit

İncehesap.com'da taksit seçeneklerinde neredeyse hiç duymadığım bankalar var. Ziraat bankasına taksit yapılabiliyor mu?
Sanırım doğru yere bakmadınız :) İnceHesap hemen hemen her karta taksit yapıyor. Ziraat bankası combo ve maximum'a da taksit yapıyor...

İnstagram adresinizi öğrenebilir miyim buraya resim eklemeyi öğrenemedim de :D
Print Screen SysRq tuşuyla ekran görüntüsü aldıktan sonra paint'e ctrl+v yapıp kaydedin. Masaüstüne atın mesela. Sonra şu tuşa basıp ekleyin. (Lightshot da kullanabilirsin.) Mobilde ise direkt ekran görüntüsü alarak ekle.
1595081513687.png

Print Screen SysRq tuşuyla ekran görüntüsü aldıktan sonra paint'e ctrl+v yapıp kaydedin. Masaüstüne atın mesela. Sonra şu tuşa basıp ekleyin. (Lightshot da kullanabilirsin.) Mobilde ise direkt ekran görüntüsü alarak ekle.
Eki Görüntüle 618071
Şu an telefondayım da ona basınca direkt kamerayı açıyor. Galeriye giremiyorum

Yapıyorlar diye biliyorum,hatta donanım parçaları her ne kadar 6 ay taksit olarak gözükse bile 12 ay taksite kadar çıkabiliyordu ödeme ekranında. Tabi anakart sipariş ederken öyle gördüm,hepsinde geçerli mi yoksa bir bug mı oldu emin değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı