Umut.Allper
Hectopat
İncehesap.com'da taksit seçeneklerinde neredeyse hiç duymadığım bankalar var. Ziraat bankasına taksit yapılabiliyor mu?
Sanırım doğru yere bakmadınızİncehesap.com'da taksit seçeneklerinde neredeyse hiç duymadığım bankalar var. Ziraat bankasına taksit yapılabiliyor mu?
İnstagram kullanmıyorum. Buradan atabilirsiniz...Instagram adresinizi verirseniz fotoğrafları atmak isterim
İnstagram adresinizi öğrenebilir miyim buraya resim eklemeyi öğrenemedim deSanırım doğru yere bakmadınızİnceHesap hemen hemen her karta taksit yapıyor. Ziraat bankası combo ve maximum'a da taksit yapıyor...
Print Screen SysRq tuşuyla ekran görüntüsü aldıktan sonra paint'e ctrl+v yapıp kaydedin. Masaüstüne atın mesela. Sonra şu tuşa basıp ekleyin. (Lightshot da kullanabilirsin.) Mobilde ise direkt ekran görüntüsü alarak ekle.İnstagram adresinizi öğrenebilir miyim buraya resim eklemeyi öğrenemedim de![]()
Şu an telefondayım da ona basınca direkt kamerayı açıyor. Galeriye giremiyorumPrint Screen SysRq tuşuyla ekran görüntüsü aldıktan sonra paint'e ctrl+v yapıp kaydedin. Masaüstüne atın mesela. Sonra şu tuşa basıp ekleyin. (Lightshot da kullanabilirsin.) Mobilde ise direkt ekran görüntüsü alarak ekle.
Eki Görüntüle 618071
Kenarlarda bir yerde fotoğraf yükle yazısı olması gerek.Şu an telefondayım da ona basınca direkt kamerayı açıyor. Galeriye giremiyorum
Siz resimleri buradan atar mısınız ?Sanırım doğru yere bakmadınızİnceHesap hemen hemen her karta taksit yapıyor. Ziraat bankası combo ve maximum'a da taksit yapıyor...
BulamadımKenarlarda bir yerde fotoğraf yükle yazısı olması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.