İncehesap "ürünler paketleniyor" sorunu

drdoombledore

Femtopat
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta cuma günü İncehesap'tan Power Supply aldım fakat o zamandan beri ürünün paketlendiğini söylüyor. Yarın 1 hafta olacak. Yine aynı gün sipariş verdiğim ve beraber yaşadığım kardeşimin siparişi ise ulaştı. Sorduğumda kargo şubelerinin belirli bir kotayla ürün kabul ettiklerini ondan farklı zamanlarda gelebildiğini söylediler. Oysa aynı kargo şubesi hem kardeşimin siparişini getirdi hem de başka siteden verdiğim bir siparişi.
Şu ana dek yolladığım mesajlarda gayet yapıcı ve sakin oldum, fakat sabrım yavaş yavaş taşıyor, toplamaya başlamak için sadece PSU kaldı.
Sonuçta hazır sistem satın almadım, bu kadar sürmesi normal değil diye düşünüyorum.
Bu arada ürünün sayfasında stoktan hızlı teslimat yazmıyor ama 3 gün içinde kargo yazıyor.
Önceden alışveriş yapan arkadaşlar, bu durum normal midir?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Priz aldım 13 gün sonra kargoya geldi geçen ay ekran kartı aldım kargo erken geldi ama orası hala ürün paketleniyorda 1 ay oldu bazen öyle kalıyor olabiliyor

29 Nisan'da sipariş verdiğim sistem 13 Mart'ta geldi.

Daha demin siteye girdim ve yazan bu :
57744429 Nis 2020, 21:00:35920,10 TL6.591,36 TL-Kargoya verildi.

Şaka gibiler resmen.

Kargom geldi dememe rağmen puanlarım da verilmedi. Hadi hayırlısı...

Sonuç :
Bugün, yarın gelirse şaşırma.

Hocam peki kargo takip için mesaj gelmiş miydi size ?

1 yıl sonra mı gelecek yoksa geldi mi anlamadım ben ? OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…