Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 1 Ocakta nova APU siparişi verdim bugün hala ürünler paketleniyor aşamasında. Ne yapmam gerekiyor?
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.730 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Yoğunluk olabilir bekleyin kargo aşamasına geçip elinize ulaşacaktır.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 cante12 dedi: Yoğunluk olabilir bekleyin kargo aşamasına geçip elinize ulaşacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorun birçok kişide var nedense anlamadım.
cante12 dedi: Yoğunluk olabilir bekleyin kargo aşamasına geçip elinize ulaşacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorun birçok kişide var nedense anlamadım.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.730 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #4 Bende alışveriş yaptım buradan herhangi bir sorun olmamıştı. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz yada mail adreslerini mail atın biraz sıkıştırın bakalım.
Bende alışveriş yaptım buradan herhangi bir sorun olmamıştı. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz yada mail adreslerini mail atın biraz sıkıştırın bakalım.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 5 Ocak 2023 #5 E ürünler paketleniyordur?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #6 Yılbaşı bişey alınacak en kötü zamanlardan biri. Yoğunluk vardır. Olmadı arayın sorun.
Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.054 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #7 Asrevya dedi: Hocam bu sorun birçok kişide var nedense anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer faturanız kesildiyse müşteri hizmetlerini arayıp aciliyet bildirin. Hızlandıracaklardır.
Asrevya dedi: Hocam bu sorun birçok kişide var nedense anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer faturanız kesildiyse müşteri hizmetlerini arayıp aciliyet bildirin. Hızlandıracaklardır.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #8 YasirHoca dedi: Eğer faturanız kesildiyse müşteri hizmetlerini arayıp aciliyet bildirin. Hızlandıracaklardır. Genişletmek için tıkla... O hızlandıracağız yalanı kadar sakız olmuş bir şey yok. Sen telefonu kapat bekle, biz gönderince alırsın demenin onlar için hızlı yolu.
YasirHoca dedi: Eğer faturanız kesildiyse müşteri hizmetlerini arayıp aciliyet bildirin. Hızlandıracaklardır. Genişletmek için tıkla... O hızlandıracağız yalanı kadar sakız olmuş bir şey yok. Sen telefonu kapat bekle, biz gönderince alırsın demenin onlar için hızlı yolu.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.170 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #9 Ucuza alınca böyle oluyor işte. Parçanın kutusunu kargo paketine göre santim santim taşıyorlar her gün. Öğrenin artık abim bu işleri.
Ucuza alınca böyle oluyor işte. Parçanın kutusunu kargo paketine göre santim santim taşıyorlar her gün. Öğrenin artık abim bu işleri.
Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.054 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #10 arandur dedi: O hızlandıracağız yalanı kadar sakız olmuş bir şey yok. Sen telefonu kapat bekle, biz gönderince alırsın demenin onlar için hızlı yolu. Genişletmek için tıkla... 5 kere sistem aldım aldığım tüm sistemler 3 gün içinde elime ulaştı. Tecrübe etiğim için yazmak istedim ben müşteri olarak çok memnunum.
arandur dedi: O hızlandıracağız yalanı kadar sakız olmuş bir şey yok. Sen telefonu kapat bekle, biz gönderince alırsın demenin onlar için hızlı yolu. Genişletmek için tıkla... 5 kere sistem aldım aldığım tüm sistemler 3 gün içinde elime ulaştı. Tecrübe etiğim için yazmak istedim ben müşteri olarak çok memnunum.